Od strokovnjaka tvojega kova, ki se vsak dan ukvarja z rootanjem in flešanjem, bi človek pričakoval, da boš odpiralci postregel s step by step navodili, ki izvirajo iz tvojih izkušenj. Toda vidi se, da tvoja strokovnost ne seže dlje od podjebavanja in da v resnici nimaš pojma.
Razen tega, da si nesposoben gobec, ki samo opleta z svojim neznanjem, si nepismen in še velik lažnivec.
Mi lahko prosim pokažeš kje sem jaz napisal, da se vsak dan ukvarjam z rootanjem in flashanjem?
Ravno TI si se prvi pribasal s svojim gobcanjem kako in kaj je treba rootat in flashat! Si vse povedal in pokazal svojo strokovnost.
TEBE je OP prosil za bolj točna navodila. No pa mu jih daj.
Ravno jaz sem opozoril OPa, da naj ne dela tega. Če še vedno vstraja naj posluša tebe ali pa kogarkoli hoče. Jaz sem mu svoje povedal, edino ti tega ne pokapiraš, ker si očitno malo prizadet.
"Jaz če kakšne stvari ne vem sem raje tiho in se ne oglašam. Sploh pa ne dajem nasvetov v takih primerih... "
Potem pa bodi tiho, če že toliko časa nisi tega delal.
In pa nikoli, nikoli ni bilo potrebno rootanje za fleshanje uradnega roma. Se pravi pojma nimaš kaj govoriš. Za ta primer ga sploh ni potrebno.
Jaz če kakšne stvari ne vem sem raje tiho in se ne oglašam. Sploh pa ne dajem nasvetov v takih primerih, ko človek nima pojma in naj mu dajem navodila preko foruma, da bom potem jaz kriv, ko bo naredil še večjo štalo kot prej.
Ti pa bi človeku rad s svojimi nasveti uničil telefon in mogoče še garancijo zato, ker že ne vem koliko čas nisi tega delal.
Sam gobec te je. Povsod po celem forumu se bašeš nekaj zraven z svojimi bedastimi nasveti pa pojma nimaš.
sploh pa naj ne posluša takega nesposobnega gobcača, ker po tvojem postopku bi mu samo uničil telefon in pa garancijo, če jo sploh še ima.
Kar se moje strokovnosti tiče sem zate doktor znanosti. Znanstvena fantastika zate.
Tako da zapri že ta tvoj nesposoben gobec in se ne oglašaj več!