Samsung S2

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Nevem jest v opravitelju aplikacij nimam nic glede odstranitve, kar se je dalo sem odstranil samo je teh google iger, chatov itd prevec gor in ce jih vsaj na desktopu oziroma pod programi nebi bilo pa bi bilo super.

Torej tist firmware k si predlagu ima slovenski jezik in je cisto brezvsega, imas torej prazene programe/meni?

Nazadnje urejeno:

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Hja....ti hočeš brisat določene google aplikacije. To ne gre tako enostavno oz. niti ni priporočljivo, ker so notranje povezane in delujejo v sinergiji. Recimo, če brišeš Talk, potem se ti bo Gmail app rušil itd.

Ko je prišel telefon ven, smo sestavili list katere aplikacije so ok za brisat in katere ne. Verjetno je seznam malo outdated, ker je sestavljen za Android 2.x.x StockROM ampak za primerjavo je pa še vedno OK. KLIK

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, mislim da ima Android source že vključen SLO jezik in s tem tudi večina unofficial ROM-ov. Skoraj sigurno tudi Slim in CM ROM.

Sam ROM je popolnoma brez vsega, še Marketa nima gor. Torej lahko samo kličeš kot pri stari NOKII
smile-1.gif
Potem na ta osnovni rom naložiš aplikacije. Priporočene so vsaj minimalne aplikacije.

Torej naprimer:

SlimRom + minimalne aplikacije ( klik )

ali

SlimROM + razširjene aplikacije ( KLIK )

Lahko pa dodas samo ROM + Market ( KLIK ). Žal ti pa tukaj ne znam svetovat kako se bo vseskupaj obnašalo, ker še nisem sprobal take kombinacije. Lahko pa sprobaš.

P.S.
Podobno velja tako za Slim, kot tudi za CM ROM

LP
Torus

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Hvala ti za obrazlozitev, sam ce pogledam tisti custom rom pa minimalne aplikacije jih je glih tolk gor kot jih imam ze sedaj, tko da nevem ce se mi to splaca potem sploh zafrkavat stem.

Potem bi vrjetno meni bolj pasalo ce bi imel kaksen program ki bi omogocal kaj se prikazuje in kaj ne ce to obstaja. Meni se ne gre za prostor ker ga je dovolj, gre se zato da oseba k bo ta gsm uporabljala nima pojma o teh aplikacijah, pa tudi zakaj bi imela ce jih ne rabi in jih nebo rabila in samo zdrahoi delajo.