Samsung S2

robertc5

Zelenc'
2. dec 2013
5
0
1
Pozdravjleni! Imam Samsunga S2 in imam težavo pri prenosu slik iz telefona na računalnik ali SD kartico.Ko se povežem preko USB mi računalnik ne zazna telefona ne vem kje je težava.Prosim za pomoč.
frown-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Večkrat prijljuči in izključi.

Meni je potem prijelo.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
fila ti normalno al ti kej prekinja? js sm mel enak problem, pol mi pa še filat ni hotl več

vzrok:

sfukan usb konektor v telefonu, baje majo s tem ti telefoni kr velike probleme... men so popravl še v garanciji

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ko si spremenil nastavitve izklopi/vklopi telefon in potem ponovno probaj povezavo.
Na S2 se to rado dogaja, da je ob prvem priklopu potrebno večkrat probat preden zagrabi, vendar vsi naslednji priklopi na ta isti Pc delujejo BP.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Ali je mogoce kaksen nezahteven program ki bi lahko kontroliral prenos podatkov, torej da bi bili mobilni podatki na on da lahko sprejemas MMSe ampak da pa nemores surfat ali karkoli updejtat preko mobilnih podatkov razen seveda prek wifi ce je potreba.

Gsm bo uporabljala nevesca oseba zato nebi rad kaksni nezavednih komplikacij glede nabijanja stroskov neta.
Pac v playstore bom skenslal avtomaticne updejte pa vseeno bi rabil nekaj kar bo net ali updajte prek mobilnih podatkov zagotovo blokiralo.

Zanima me ali se da tudi desktop zablokirat samo na 1 del oz stran da se jih ne da slajdat levo desno.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ok bom probal.

Zanima me se glede rootanja, vidm da je gor dost mobitelovih aplikacij, kolkr vem se jih zbrisate ne da, torej a je kaksen zanimiv firmware ki bi imel gor cim manj oziroma nic, razn kar sam dodam iz playstore, pa da je seveda slovenski in da dela normalno da ne steka?

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
ko imaš root pravice, lahko pobrišeš mobitelov spam...

Drugače pa priporočam Slim ali CM ROM. Sam Uporabljam Slim že kako leto brez težav. Pričajujem pa drugi teden 4.4. stable različico.

LP
Torus

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ok bom probal.

Zanima me se glede rootanja, vidm da je gor dost mobitelovih aplikacij, kolkr vem se jih zbrisate ne da, torej a je kaksen zanimiv firmware ki bi imel gor cim manj oziroma nic, razn kar sam dodam iz playstore, pa da je seveda slovenski in da dela normalno da ne steka?

Ne gre odstraniti? Na Nexus 4 je šlo brez problema odstraniti vse Mobitelove aplikacije (s tem ne mislim le onemogočiti, ampak prav izbrisati iz naprave).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
V bistvu gre odstranit mobitel aplikacije, negre pa odstranit google to google ono in tega je se pa se.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Ja tisto pa je zapečeno v ROM in brez roota ne gre odstranit. Daš disable pa je problem rešen.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Ja če ga disablaš bo zginil iz launcherja. Iz seznama aplikacij pa žal ne, saj je tehnično aplikacija še vedno nameščena.