Glej AvtoFun če nimaš pojma in si nepismen se ne baši zraven. Sem ti že večkrat povedal pa še vedno ne razumeš.Kaj da ti rečem? Si kaj si in tega ne bom izgovoril da ne bom žalil živali.
Glej AvtoFun če nimaš pojma in si nepismen se ne baši zraven. Sem ti že večkrat povedal pa še vedno ne razumeš.Kaj da ti rečem? Si kaj si in tega ne bom izgovoril da ne bom žalil živali.
Seveda, ko odpreš tipkovnico, klikneš tisti zobnik za nastavitve tipkovnice zgoraj desno in noter imaš takoj na vrhu upravljanje jezikov in si aktiviraš slovenski jezik. Če pa imaš izbranih več jezikov krmiliš med njimi z potegom v levo ali desno po tipki za presledek... in menjavaš jezike, šumnike pa dobiš tako, da naprimer pridržiš prst na c,s,z in se ti prikažejo črke z šumniki... Če bi pa rad imel cel čas prikazane šumnike pa kako drugo tipkovnico izbrat.Ali je možno na Samsungu S10+ nastaviti na tipkovnici (za SMS, e-mail) slovenski nabor črk: š,č,ž in kako.
Doma imam s10e in s9 navaden, ki naj bi bil kot s8 in je s9 malo višji in ožji.S10e je po velikosti isti kot S8?
S10e je po velikosti isti kot S8?
Fingerprint zagotoo ni slabši!!! Luknja v zaslonu je stvar okusa, le resolucija je nižja, sicer pa malokdo zares koristi tisto najvišjo resolucijo, na oko boš pa tudi težko opazil razliko..., sem imel in še vedno imam doma marsikaj in ne govorim na pamet! Tako, da ni treba ravno zavajat... Sicer pa dovolj nakladanja, vsak se lahko sam prepriča in škoda s subjektivnim mnenjem posploševat kar vse po čez...Samo da je S10e slabši kot S8. Slabša resolucija, slabši fingerprint, luknja na zaslonu, itd.