Je Samsung s10e še pameten nakup za 500€ ?
Si kupil rabljenega?Se zafrkavaš a ne? Jaz sem dober mesec nazaj dal 550€ za S21 256GB, seveda nov. S10e bi tako čez prst rekel da je nov vreden kakšnih 300-350€ max.
Sem na hitro pogledal in s10e očitno ni bilo prodanih veliko in jih tudi sedaj ni na pretek. Bigbang ga prodaja za 750eur, na bolhi pa mislim da sta dva oglasa za 500eur, pa celo iz tujine. Kakorkoli, jaz imam ta telefon že skoraj dve leti in mi še vedno dela bp. Po hitrosti in kvaliteti zaslona je enakovreden ostalim s10 in verjetno tudi s20/s21, po velikosti in teži je pa ravno pravšnji! Edino prstni odtis je bolj tako tako za moje prste... Pa nekaj je narobe z usb konektorjem, ker se občasno ne polni (kabel vtaknem v telefon vsakič ko se usedem v avto, ker drugače baterija ne zdrži dneva). Bo treba nabaviti nekaj brezžičnega za avto. Sicer imam v pasatu tudi predal za brezžično polnjenje, ampak kaj ko potem ne vidiš na telefon, android auto pa jasno brez kabla ne dela ...Ne, novega zapakirane kot vse od kar pomnim na bolhi. Pa mislim da jih imaš za ta denar na bolhi sedaj že kot smetja?
ni vredna 500€
Nima veze, ce smo v 2021. Cas leti prehitro... s10e... zaenkrat ostajam na njem, ker ne vidim pametne zamenjave. Se najbolj me mika iphone12 (ne pro), ker je malenkost visji in sirsi in samo malenkost tezji. Bom verjetno pocakal na iphone13, ce bodo dali ven enake dimenzije, potem bo verjetno kar to. Serija s20/21 mi pa ni vsec, ker je samo visji in pa prstni odtis na displeju, ki res zna biti problem. Na s10e imam pa vnesene 4 prste in velikokrat ne prime nobeden . Je pa res, da delam po terenu in so roke pac taksne kot so...Aj šment imaš prav, spregledal, 1.julij 2020
Čez zahodno mejo se ga dobi za 399€. Višje cene naših prodajalcev - višja cena na rabljenem trgu.
Je pa ena stvar. Težko se najde telefon take velikosti in take specifikacije. Iphone SE stane več. Če nočeš prenašati deske za rezat kruh v žepu je to ena redkih izbir.
Ne, navadna 12ka . pro je že težji cegu!Kar si napisal je popolnoma res. Tako hudega telefona v tej dimenziji ni, razen 12tka Pro je nadgradnja.
Ne, navadna 12ka . pro je že težji cegu!
Jernej
Ne, navadna 12ka . pro je že težji cegu!
Jernej
Če še nisi, potem probaj s ščetko/čopičem očistiti konektor na mobitelu. Ponavadi se nabere prah v notranjosti konektorja, ki ga nato vedno ob priklopu pritisneš globje. Nastane slab stik in potem polni-ne polni. Skratka, ko ga vsake toliko očistim je potem potem vedno moč čutiti perfect (kot nov) "klik" konektorja ob priklopu.Pa nekaj je narobe z usb konektorjem, ker se občasno ne polni (kabel vtaknem v telefon vsakič ko se usedem v avto, ker drugače baterija ne zdrži dneva).