samsung plazma b680

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ima kdo doma. kako je s piskanjem itd.
za manj kot 2k dobim 58 in se nagibam k temu.
kolk je c6500 boljša? ker nekako mam idejo, da ob zamenjavi kupim starejsi model

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
70% da bo cvilila
smile-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
ampak, pri enih moraš imet superman uho da jih slišiš, pri drugih ( eni Samsung modeli ) pa glasnost na 50% da ne slišiš panja čebel!
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Pri moji G20 se sliši samo če prisloniš uho k zadnji strani televizije, pa še to sem moral ugasniti prenosni trdi disk in PS3 ker sta orenk glasnejša in počakati do večera da je bilo res vse tiho. Ventilatorjev pa itak nima.

Nasploh se mi zdi da ima Samsung bolj težave z tipičnimim problemi plaze (image retention, poraba, manjša svetilnost, glasnost)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Pri moji G20 se sliši samo če prisloniš uho k zadnji strani televizije, pa še to sem moral ugasniti prenosni trdi disk in PS3 ker sta orenk glasnejša in počakati do večera da je bilo res vse tiho. Ventilatorjev pa itak nima.

Nasploh se mi zdi da ima Samsung bolj težave z tipičnimim problemi plaze (image retention, poraba, manjša svetilnost, glasnost)

lahko kaj več napišeš.

1800 za 58 palzmo, z vsemi igračami ni astronomska cena..je pa preveč za slab izdelek.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa kaj ti ni jasno? Tukaj ti vsi hočejo povedat da vzemi Panasonic plazmo......

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kolko je razlika v ceni med Samsungom in Panasonicom pri enaki diagonali? Softi, walda da je 3.0 TDI boljši kot 2.0 ali 2.7 TDI, kakor je tudi boljši 4.2 TDI od 3.0 TDI... Saj veš da smo v tisti temi prišli do ugotovitve => vsak po svojih zmožnostih s tem da mislim da nekaj 100€ razlike pri plazmi ni konec sveta...

kroja

Pripravnik
4. nov 2008
282
0
16
mah pomoje je treba vse narest da kupiš čim ceneje, ker ziher je kakšen model kakšni samsungov, ki so isto slišni kot pri 50% dražjih panasonikih. Pa mogoče imajo panasonici kakšne bonbočke zraven, pa jih človek sploh ne potrebuje, sicer imajo verjetno tudi malo boljšo sliko, ampak cena je še zmer prva stvar. Je treba bit malo škrta, ker se mi zdi da načeloma ljudje kupujejo predrage televizorje. sej nasploh je povsod tako.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
No ja, sem bil v soboto po trgovinah in se je večkrat zgodilo tole:
Gledam en TV, pol pa mi pogled pobegne na sosednjega in "oh, tisti pa ima kar orenk boljšo sliko". Pogledam na ceno, in valda, tisti je tudi 50% dražji.
Cene niso samo tak izmišljene. Ne rečem, včasih višja cena vključuje dodaten tuner, USB priklop, vgrajen disk itd, ampak včasih pa je le na račun boljše slike.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jest bi gledal samo da je NEOPDP panel, ker ima vgrajenih kar nekaj tehnologij ki odpravljajo kar nekaj težav ki jih sicer imajo plazme. Ostale zadeve kot je multimedija , internet in ostalo ti lahko kaj pomeni ali pa tudi ne.

Sicer pa menim da ni noben televizor ki se prodaja tako slab da se ga ne bi dalo gledat in da imajo v nekih normalnih okoliščinah vsi lepo sliko. Dostikrat sem bil presenečen ko sem na kakšnem televizorju videl res lepo sliko in potem videl zadevo ki bi morala biti po vseh testih katastrofalna. Razlike ki se tukaj gor tako opisujejo precej ljudi niti ne opazi, po drugi strani pa naletiš na primer ko nekdo kupi nek res hud fullhd televizor in potem gleda slab antenski signal ali pa dvd preko scarta.

Glede tistega da ima 50% dražji tv 50% boljšo sliko: verjetno jo ima res, a to ni ta razlika ki jo vidimo v trgovinah. Trgovci se namreš poslužujuejo raznih trikov in na dražjih naštimajo bolj žive barve ali večji kontrast ali pa celo predvajajo iz kvalitetnejšega vira.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne, to je šlo za lastnosti ekrana samega, kot so: vidni kot, mehkost premikov (ok, to se mogoče da izklopiti na dražjem, ampak na dražjem je bilo na ON, na slabšem pa OFF ali tega sploh ne podpira)

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Slike ki jih vidiš na TV-jih v taznih BB,... so popolnoma nemerodajne glede kvalitete končno nastavljenega TV-ja. Poglej si samo, kakšno sliko imajo v BB nastavljeno za G20 plazmo! Groza! In pol imajo zraven eno jajco od LG-ja na blu-rayu in folk ta pada kao klko boljši je LG od Pane! JAJC!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Daj se umiri, po tvojem bi morali vsi nehat delat LCD TVje a kaj?

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
?? Če nisi razbral poante mojega posta ti ponovim še enkrat: ne glede na to, kakšen tv kupuješ ( LCD, LED, Plazmo ) ti slika v trgovskih centrih ne pove nič! V trgovini, kjer si ti zaposlen ( pe M.Soboti ) ni nič drugače. Noben se ne potrudi, da bi nastavil sliko.
Tisti G20 sem podal le kot primerjavo.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ne, ampak g20 plazmi delajo škodo. Na testih dobiva maksimum ocene, v trgovinah pa forsirajo LCDjčke.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
To je tud k.urc dons, da kupiš tv in se moraš po tem doma še j.ebat, če hočeš lepo sliko
crazy1.gif