Samsung I9000 Galaxy S

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
ja sem naredil z tem, sam je biu en drug problem, neki z uro ni blo vredu na telefonu in če sem dobil mms ob 20.00 je kazal na telefonu 18.00 in če sem vmes še par smsov dobil od iste osebe se je tist mms prikazoval višje in sploh nisi vedu da si ga dobil
smile-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Tisti,ki ne najdete novega update za 2.3.3,pri katerem operaterju ste kupili telefon?
Če ste pri simobilu,je to krivo,zato ker zaklepa telefone na svojo sim kartico.

Aparati na Si.mobilu niso že nekaj časa zaklenjeni.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
mi lahko kdo svetuje en fajn programček za gledanje filmov (divx/xvid) in da podpira podnapise? Sem probal arcplayer/arcmedia pa je sicer ok samo podnapisi so kar na sredini ekrana ali pa jih sploh ne naloži. Hvala.
mVideoPlayer

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sem naložil zdajle mvideoplayer, pa imam v filmu samo tak rjavkast ekran, podnapisi pa so vidni in delujejo super. Morda kdo ve zakaj ni slike? V arcplayerju in drugih mi sliko normalno prikaže.
confused-1.gif
Še kak drug player ki podpira .avi pa da ima podnapise?

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
sem nov uporabnik galaxiya s, imam problem pri mmsi-h vse nastavitve sem vpisal pravilno, tudi pošiljam lahko mmse, vendar sprejet jih ne morem, oz. mi javi da sem dobil mms in tudi kaže uno puzlo da je mms prišel, vendar ko odprem ni nič, imam froyo 2.2, bi mi znal kdo kaj svetovat oz. pomagat? aja pa ne net grem tudi lahko normalno, vklopljjeno imam sinhronizacijo in background prenos podatkov. sem pri simobilu!
smile-1.gif

Izklopi avtomatsko prejemanje MMS-ov

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Sem naložil zdajle mvideoplayer, pa imam v filmu samo tak rjavkast ekran, podnapisi pa so vidni in delujejo super. Morda kdo ve zakaj ni slike? V arcplayerju in drugih mi sliko normalno prikaže.
confused-1.gif
Še kak drug player ki podpira .avi pa da ima podnapise?
Meni bere mVideoPlayer vse, še nisem naletel na format, ki ga nebi odprl... Res je tudi, da ga nisem niti iskal, a vsi filmi in nadaljevanke, katere sem naložil, so delale brez problema. Mogoče je kaj v nastavitvah...?

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
mi zna povedat kaj je to za en problem ko se mi telefon noče povezat z brezžično domačo povezavo? ko dam vključi wifi mi skoz piše pridobivanje IP naslova... če pa ga že dobi pa ko grem recimo na android market al pa kaj takega mi pa napiše no connections avalible imam pa froyo 2.2

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Vidim,da slabo čitaš,da bi naj to bilo omogočeno na vseh androidih.
Stisneš in držiš tipko home in stisneš tipko za izklop.

"This feature is probably available on other LG Android phones, like LG Optimus One and LG Optimus T."

Mislim da tukaj ti slabo beres. Ostali tega ne znajo.

thejan2009

Pripravnik
25. feb 2011
39
0
6
Na Galaxy S je ta kombinacija taka: tipka nazaj in home
wink-1.gif

PS: Tale forum dobi nov uporabniški vmesnik če pritisneš na Ctrl + W

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Lahko tak na brzino kdo pove, ce lahko flashas recimo tale JVP ali bilo kateri gingerbread ROM iz Froyota JP7 preko Odina ? Al je treba prej se kaj drugega flashat (kao da nista kompatibilna bootloaderja) ? Vprasam, ker sem privleko rabljen SGS1 s Froyotom, zdaj pa dokler se polni nevem al bi probal uradni KIES update na 2.3.3 pa potem na JVP al gre direktno kr z Odinom.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Lahko v odinu. Sam sem dal včeraj zvečer costum rom iz rom kitchna (pred tem seveda z odinom na stock gb), pa se mi je telefon sesuval ob uporabi gps-a. Danes pa sem dal generični JVP gor pa SpeedMod, zdaj pa se še zajebavam s CRT screen animation. Flashal sem ga že ene 10x danes
uf-1.gif