Samsung I9000 Galaxy S

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Te nič ne mika "novi iPhone"?

Upam da bo zadeva kmalu pri nas da se nekje malo vidi kako izgleda.

Napram Desire / Nexus One snema tale strojček 720p @ 30fps. Prav tako ima varčnejši procesor in kvalitetnejši zaslon. Tale Samsungov TouchWiz bi rad malo bolje videl ampak na opisu deluje kar ok (kljub "slabšemu izgledu")
smile-1.gif

Aparat naj bi video pri 50% svetilnosti ekrana predvajal kar 7ur 25min.

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
•No free GPS navigation solution
•No Flash support for the web browser
•No flash for the camera
•No dedicated camera key
•The all-plastic body is a real fingerprint magnet
•Feeble loudspeaker

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Kaki Sherlock?

Napisal sem pomanjkljivosti, ki jih je zame preveč.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
primerjava z desire:

* Disappointing video quality
* Limited storage available to the user on the system partition (you are left with only 120 MB for installing apps)
* No DivX and XviD video playback
* No voice dialing
* Non hot-swappable memory card

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
•No Flash support for the web browser
•No flash for the camera
•No dedicated camera key
•The all-plastic body is a real fingerprint magnet
•Feeble loudspeaker
Veliko pomankljivosti... sploh, če kakšno napišeš dvakrat...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
primerjava z desire:

* Disappointing video quality
* Limited storage available to the user on the system partition (you are left with only 120 MB for installing apps)
* No DivX and XviD video playback
* No voice dialing
* Non hot-swappable memory card
To napisano velja za Desire...?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@Jado: video quality je na Samsungu defenitivno boljši. Zakaj? Zato keri ma aparat večji in tudi kvalitetnejši zaslon! Prav tako ima procesor "slight edge". To je glede predvajanja.. Snemanje pa ni treba omenjat da ima Samsung 720p @ 30fps. Med tem ko Desire snema koliko? (raje ne bom napisal).

Glede limited storage, bo urejeno z Froyo posodobitvijo. DivX / XviD skoraj 100% mora predvajati OTB, če slučajno ne je miljon programov v Marketu ki to podpirajo. WTF needs voice dailing? (če kdo obstaja program zato). Pa tudi zadnja točka ti ne bo nič hudega če boš kartico pri prižganem telefonu dal ven.. (razen če boš imel v tistem času odprto aplikacijo, ki je nameščena na SD, .. se bo pač sesulo. logično!)

@Denis: da se na taki podlagi odločiš za nakup nekega aparata je smešno. Zadevo je seveda treba videti v živo in se z njo poigrati. Prav rad pa bi videl da mi najdeš tako močan aparat kot je ta Samsung in da nima teh pomanjkljivosti (brez katerih ti ne moreš). Bo šlo?

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.601
10.896
113
Recimo stari dobri symbian, modele pa poznaš...sem gledal opis in razen super amoled zaslona nisem našel razloga za nakup...
Sicer mora zame imet vsaj 5 mpx kamero s flashem in AF, wifi, gps in mora bit tak, da ga ne nosiš po rokah kot jajce...

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja ok, vsak ima svoje potrebe na mobilnem aparatu. Jaz sem v uvodu napisal da gre pomoje za najmočnejši Android aparat in drugim kot ljudem, ki hočejo biti vedno na "najnovejšem" in geekom / android fanom je bilo to tudi namenjeno.

Primer: človek recimo rad gleda kvalitetne video vsebine in surfa na "malo večjem" mobilnem zaslonu. Mi lahko poveš kako napravo "z starim dobrim symbianom", ki to lahko nudi (bolje kot ta samsung)?

Nazadnje urejeno:

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
In kje v članku piše kdaj ga bodo meli naši operaterji? Mislim, da je jasno, da mi dobivamo vse z zamudo.