Samsung Galaxy Spica-simobil

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Vem, hvala
smile-1.gif

Torej čakamo na 2.1. Zdaj pa main question: Kateri program za navigacijo brez, da bi iz neta vlačilo karte dol?

CoPilot ali Sygic. Prvega imam na Milestonu in je kar OK. Nerodno je le, da moraš za načrtovanje poti imeti naloženo mapo, katera pokriva države, preko katerih gre pot: če greš iz SLO v D, moraš imeti naloženo karto cele Evrope (1,9GB) in ne posamičnih kart SLO, A in D. Tudi ceste niso čisto zadnje, saj v SLO manjkajo lani odprte AC v okolici Maribora.

LP,

Milan

B81

22. jul 2007
37.659
10.950
113
Še nekaj
grin1.gif

prek unlocking.com sem kupil odklep...22 usd...nekaj šlo narobe, so mi rekli, naj še podatke vpišem enkrat. Jim pošljem, dobim mail, da so poslali zahtevo na supplierja...kako bodo oni to dobili od samsunga? oziroma je sploh to legalno, da se gsm zaklene in je to legalno, da ga jaz dam odklenit.....
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to pomeni, da uradni update še ni na voljo ... kaj pa imaš to zaen NPS? pri meni čisto drugače zgleda!!
tongue-1.gif

plus, da ni šanse, da bi prepričal telefon in računalo, da bi prepoznala drug drugega ...

lahko malo opišeš, kako ti je uspelo povezat?

B81

22. jul 2007
37.659
10.950
113
Tudi sam sem doktoriral zraven...ko povežeš, pripelješ oni znakec za usb na gsmu dol in potem daš na unmount, v glavnem desno izbiro stisneš, potem pa še enkrat daš iskanje na compu.

Je pa zanimivo, ker na mimovrste pravijo, da imajo odslej vsi galaxiji 2.1 gor in tudi uradno je že zunaj. Zanimivo, zakaj tega ne pokaže...poskusi še ti, ki imaš odklenjenega, sam še čakam na kodo.

BTW: je kdo opazil, da tipke sploh niso osvetljene?
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.659
10.950
113
Bi povedal, če bi znal pogledat....to, kar je zraven na cedeju, 7 mislim, da sem enkrat nekje videl.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
uspelo mi je povezat komp in telefon, tudi prenesel sem telefonski imenik ... to je pa tudi vse, drugega ne morem nič.

za firmware update mi enkrat napiše, da novejši firmware ne obstaja (ne tako, kot pri nekomu višje gor, meni ne napiše detajlov) oz. napiše, da se ne more povezati s serverjem ... karkoli že to pomeni. če bi želel narediti backup, ne gre, če bi hotel naredi karkoli s kartico, ne morem, ker mi napiše, da naj vstavim kartico ...

najraje bi kaj o tem povprašal Samsung Slovenija, ampak ni nikjer nobenega kontakta njihovega za najti, tisti obrazec, ki je na njihovi spletni strani, pa ne podpira vprašanj za Spico, oz. vsaj ga ne morem poslati ...

B81

22. jul 2007
37.659
10.950
113
Gospod tukaj je povedal, da so jim rekli, da pride aprila, točen datum se še ne ve, bo pa vsak uporavnik prek NPS-ja upgradeal.
Tak da bo malo za počakat.