Samsung galaxy spica - praske na zaslonu

keks22

Zelenc'
23. nov 2009
9
0
1
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi sem si kupil telefon Samsung galaxy spica. V žepu sem ga nesel s ključi in na ekranu sta se mi naredili 2 grdi praski. Praski sem poskušal odstraniti z displex polirno past ampak sem zadevo samo še poslabšal
frown-1.gif
. (okoli praske se je naredila lisa).

Imate kak predlog kaj storiti? Mogoče, če kupim kako zapčitno folijo, bo prekrial zadevo in praske več ne bojo opazne?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Si že uniičil, kar si lahko.Žal.Ostane ti samo menjava plastike prek zaslona. Ne vem pa, če si ti splača to samemu gor odpirat in popravlat, ker pol ti garancija gre adijo, bi pa blo sigurno mnogo ugodneje, kot bo zdaj na servisu.
Pa na displex pasti lepo piše, da ni primerna za touchscreen zaslone.Sem pa do zdaj mislo, da na kapacitivnih zaslonih nebi smelo bit problematično, ker je le trda plastika prek zaslona, napram rezistivnim, ki imajo neko mehko , izredno tanko plast čez.

Javi, kak si rešo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
In obvezno si pol, ko bo zaslon spet kot nov, nabavi paket folij. Odvsetujem ti neke 10 eur in podobno drage z 1 komad, ker niso vredne denarja. Jaz za iphona kupujem 6 komadov na enkrat , za 5 eur s poštnino z Anglije. Pa mam pol leta sigurno mir.Na vsako folijo, tudi najdražjo lahko v sekundi narediš gor praske, če ne paziš niti malo. Zaslon pa vedno ostane brezhiben
smile-1.gif