Vidiš jst sem prej imel S3 i9300 ki sem bil zadovoljen in na podlagi tega sem se spet odločil za s3 sam za izbolšano verzijo i9305 ki podpira LTE omrežje
Ajd ne jokaj sedaj.Itak da je to klump.Malo si preberi komentarje za nazaj,kar nekaj ti je predlagalo od S3 LTE do S4,Lumio itd pa si tiščal z glavo skozi zid sedaj imaš kar si hotel in ne jamraj več.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Itak da jambram. Nisem tipičen forumas ki vsako svojo stvar hvali do onemoglosti, pa čeprav je zadeva skoz na servisu, za en drek dela....
Kako si naj drugače razlagam, da je že imel muho, ko je nekaj minut rabil da je prišel v imenik, oziroma da je klical nekoga iz nabora direktnih klicev.
Ga naj hvalim ker je slika na ekranu ful lepa, me pa zanima kakšna bo na papirju.
Ga naj hvalim, ker v 4 urah spraznim baterijo pri najtemnejsem ekranu (ponoči v temi), pri srfanju preko WiFi?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
2x več nisem pripravljen dati za telefon, pri katerem bi me tudi najbrž motil izbočen ekran.
Kaj mi bo LTE , če smo se pri golobih.
Ja saj vem, ram pa proc....Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
2x več nisem pripravljen dati za telefon, pri katerem bi me tudi najbrž motil izbočen ekran.
Kaj mi bo LTE , če smo se pri golobih.