Samsung Galaxy S3

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ne.. polniš dokler ni polna... To več ne velja da je moreš 16 ur polnit..
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Jah 2.5 let je stara.

Npr. za navigacijo peš je začela jokat že po 20 minutah, tudi če je bila prej na 70%. Zadnjič sem prvič eno igrico probal v vsej zgodovini, odkar imam telefon.... je tudi telefon začel jokat po 15-20 minutah.

Mah včasih sem po 2 letih telefon menjal ne le baterijo. Pa glede, da sem imel skos kake runtastice ali stravo priklopljeno je bilo tudi ogromno enih polnitev.

Če bo še eno leto zdržalo bom zelo happy.
grin1.gif
Pa še potem, bi bil dober za backup telefon.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Meni sedaj dela že več kot dve leti praktično skoraj brez večjih problemov s prvo baterijo (le Micro SD kartica je crknila vmes - še v garanciji), imam pa še vedno naložen star android 4.1.2
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.035
6.893
113
pri taščici
Jaz sem jo za ace narocil v UK. Pa mocno dvomim da je kaj originala v njej. Se prevec cudno obnasa ko jo polnis. 100% pokaze v nekaj minutah po polnitvi,drugi dan je se kar polna potem pa opravis en klic pa se sesuje in pokaze vse mozne alarme za prazno baterijo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Hvala.
Se pravi tista, ko si v enem linku dal, ko je bila 2400 mAh, ni vredu?

Una stane 2x več, v resnici ima pa samo 2150 mAH. To pomeni, za extra 50mAh plačaš 2x več (cele 3% več, če na gor zaokrožim).

Vsaj tako so v tistem testu napisal, ko so merili. Vzdržljivost pa nevem, če mi je originalna 2+ leti zdržala, una ne more bit nevem kolk boljša, če je sploh.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Tole piše na njej, sem ju primerjal...

bateria-galaxy-s3-origin.jpg

Rabil pa nisem nikol, da sploh ne znam preverit.
grin1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
S3 NEO, a je to za kupit nov, za 200 ojrou na mimovrste? V bistvu vse ustreza razen cene, zdej bi lah bil že 150 ane po skor 3 letih.....od predstavitve S3-jke. kaj pravte,...(rabljene S3 2-2,5 leta stare so po okol 110-120 eur vendar z vprašljivo baterijo, popraskane po robu, izven garancije, ne veš če vse dela .)

lp Z

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
230
38
28
Štajerska
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Bi bil ja, samo ne pri nas....

https://www.hofer.at/de/angebo...alaxy-siii-neo/

Sam sem najprej razmišljal o kitajcih, potem pa sem pri avstrijcih videl to, in si raje tega nabavil.

Bili smo 5 min pred odprtjem tam in vsaj po registracijah sodeč, edini Slovenci. Ene 6-7 jih že čakalo pred vhodom in vsi smo se najprej spravili k blagajnam po telefone. Dva sta nabavila Medione, ostali Neote
grin1.gif

Upam, da bom vsaj malenkost mirneje spal, če bi prišlo do okvare in bi moral uveljavljat garancijo (2 letna).

Android je 4.4.2 in je hiter in odziven. Nekaj Samsungovih Appov sem že onemogočil, da mi ne tečejo v ozadju (jih ne rabim). Baterija zdrži skoraj dva dni celodnevnega matranja (WiFi, sinhronizacija, GPS,...).

Zaenkrat sem navdušen...edino prehod iz 3,5 na 4,8 cole me še mantra (kako lahko z eno roko upravljate 5'' in več, mi je neznanka).

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
KSZ: kaj narediti s samsungom S3, na stock romu, ki je postal zelooooo počaaaaasen. To se je zgodilo sčasoma, ni pa se nalagalo nobenih posodobitev. Počasen je predvsem ko hočeš odpreti imenik, sporočila, galerijo, se mu 2-3s kar malo sanja. Obstaja kak dober recept za osvežitev?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
KSZ: kaj narediti s samsungom S3, na stock romu, ki je postal zelooooo počaaaaasen. To se je zgodilo sčasoma, ni pa se nalagalo nobenih posodobitev. Počasen je predvsem ko hočeš odpreti imenik, sporočila, galerijo, se mu 2-3s kar malo sanja. Obstaja kak dober recept za osvežitev?

Hard reset
tongue-1.gif

Drugač, vse na notranjem spominu se ti pobriše. Da backupiraj na pc prej.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.035
6.893
113
pri taščici
kaj si onemogočil in kako?
pa pripravite se na menjavo stekel, ker so ti hudiči izbočeni ven. Sicer sem ga gas spravil v nek ovitek pa dodatno steklo pa se bojim da ima ovitek premalo roba in če bo prav priletel bo ravno tako šel v drobiž