Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Bom dal kr v to temo. Na S ACE mi zadnja dva dni telefon kar sam vklaplja internet povezavo, kljub temu, da jo imam pod meni WIfi...-->mobilna omrežja-->Uporabi paketni prenos odkljukano to opcijo in imam nastavljeno na Wifi. Vklopi pa jo vedno, ko telefon "prižgem" iz mirovanja, ko pregledam SMS, mejle, telefoniranje,... Ter, tudi vmes v mirovanju, ker mi sedaj pošilja novo pošto,...
A kdo ve, kaj je vzrok temu "samovoljnemu" vklapljanju prenosa podatkov?
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Vse odklenjeno, kot pravi zakon. Edino simobil si dovoli zaklepat iphone, da bi pridobil čimveč naročnikov, ker ga ima edini uradno v prodaji.
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Vse odklenjeno, kot pravi zakon. Edino simobil si dovoli zaklepat iphone, da bi pridobil čimveč naročnikov, ker ga ima edini uradno v prodaji.
Če že, vsaj napiši, kot je res: tako pravi zakon za Mobitel.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Dejte mi se zaupat glede teh silikonskih ovitkov za s3, vrjamem da je dobra zadeva za met, ce ze odleti telefon po tleh, ampak dejstvo je da se ti sigurno cez cas nabere med etuijem in telefonom svinarija ki se pri uporabi telefona in malenkostnim premikanjem etuija pocasi drgne v plastiko telefona in tako naredi rise na plastiko. Je kdo to zasledil?
Vcasih k so bili stari telefoni s tistimi usnjenimi etuiji so bili telefoni recimo na zaslonu kjer ni bilo nevem kaksnega prileganja cist spraskani displayi, bolj kot ce nebi etuija imel.