Gor imam trenutno PDA:I9300BUBLG3 CP:I9300BULG2 CSC:I9300VFGBLG3, pač kar je bilo na telefonu v originalu po zadnjem OTA updateu, samo da sem ga nazadnje naložil z Odinom (dobil sem ga na SamMobile), ker sem vmes testiral še druge in rootal telefon. Nakoncu sem naredil Factory Reset, Reset flash counterja s Triangle Away, Wipe Data in Wipe cache iz recoverya, flash official FWja z Odinom in nakonc za vsak slučaj ponovno še Factory reset iz nastavitev.
O težavah, ki jih imam je govora tudi po drugih forumih, tako da niso ravno izmišljotine ali moja nevednost, vendar nekih konkretnih rešitev še nisem našel. O A2DP audio lagu med drugim poročajo uporabniki nekaterih starejših naprav, kjer naj bi se to pojavilo s prihodom ICSa. Za odpravo težav s povezovanjem na A2DP naprave prav za Galaxy S3 pa obstaja celo aplikacija na playu, vendar moram še raziskati, kako je s tem. Te zadeve enostavno niso porihtane, kot bi morale biti in upam, da bodo čimprej pofixane. Ne moreš pa tukaj reči, da je to nevednost uporabnika, če nekaj ne deluje out of the box kot bi moralo, ali pa še huje, če sploh ni neke prave rešitve.
Jutri bom vrjetno probal še leakan Open Europe Jelly Bean ROM, ker so baje neke spremembe kar se tiče A2DP, da vidim, če bo slučajno kaj bolje, potem pa upam, da čimprej pride tudi uradna verzija za moj telefon.
Kar se tiče WLANa so mi stvari še precej bolj čudne. Očitno gre za problem s pridobivanjem IP naslova, saj na isti dostopni točki sedaj, ko sem za test pognal DCHP strežnik na samem usmerjevalniku (DD-WRT
v24-sp2@Linksys WRT610) namesto na strežniku (Windows Server 2008 R2 na virtualki) zadeva deluje, vendar je prejšna konfiguracija do včeraj zvečer delovala BP tudi na Galaxyu, od včeraj do danes pa ni blo sprememb v konfiguraciji ne na telefonu ne na omrežju.
Kar se tiče črte na ekranu pa sem prepričan, da gre za HW napako in morem nest na servis, samo bom spet brez telefona nekaj časa, kar me trenutno bolj moti kot tista črta.