I
Izbrisan uporabnik 474
Če si res videl "samo androida z malo večjim zaslonom", potem več kot očitno tale telefon ni zate...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pazi, jaz sem pristaš iphona, ne appla
Daj potrudi se prosim no.V nekaj stavkih.S3 je cigl, z nekaj novimi softverskimi "rešitvami", katere boš lahko nastavil na 1 leto starih androidih višje klase.Še s plastičnim ohišjem imajo težave. Kaj pa kies, so že naredli kaj v tej smeri, da OK deluje, da najde posodobitve in podobno?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Wtf ti ni jasno? Kaj se sploh ubadaš z S3, pejte v peskovnik, saj mate že temo o iphonu 5, ki bo spet cela revolucija, tako kot je bil 4s proti 4
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Wtf ti ni jasno? Kaj se sploh ubadaš z S3, pejte v peskovnik, saj mate že temo o iphonu 5, ki bo spet cela revolucija, tako kot je bil 4s proti 4
Ne se toliko razburjat no...
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
V tem primeru ti pa ne dam prav.
Rawr kot goreč iphone fanboy v vseh andoid temah samo provocira in spema.
Razumem da bi se vključil, če bi kdo pljuval čez ios, ampak ne on se vedno oglasi prvi in se očitno čuti dolžnega, da kritizira android v vseh sporočilih.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sicer meni je vseeno... in ponavadi take teme samo berem... in se sploh nocem vkljucevat... ker so brezvezne
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ja ampak rawr kot je v svojem sporočilu povsem očitno provociral. Češ da S III nima nič za pokazat, čeprav je dejansko najbolj zmogljiv telefon na trgu.
Gargy se je pač odzval na provokacijo.
Očitno bo treba ločit forume na ios/android, pa da potem vsak uporabnik izbere v kateremu bo od zdaj naprej pisal, da bo končno mir.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Dobro no, kaj pa je razlika, če napišem jabolko ali iphone?