Samsung Galaxy S II

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Obsežen preview:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_first_review-news-2444.php

gsmarena_001.jpg

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Vse super le škoda ker je Samsung.. mi je kar slabo ko se spominjam praznih obljub in njhivih nadgradnj
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Vse super le škoda ker je Samsung.. mi je kar slabo ko se spominjam praznih obljub in njhivih nadgradnj
uf-1.gif

Čar Androida je, med drugim, ravno v tem, da si lahko sam delaš upgrade in na koncu imaš precej boljši telefon kot pa stock Samsung.
cheer.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ta samsungova obsedenost z debelino je popolnoma faljena.

Galaxy S bi blo čisto vseeno če bi bil kaj debelejši saj nimam A4 ploske roke za držat te big screen tanke cegle. Lahko je debelejši in ima konkretno boljšo baterijo, kamerco ipd. vse boljše lastnosti kot pa 1mm debeline.
uf-1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
uf-1.gif

Čar Androida je, med drugim, ravno v tem, da si lahko sam delaš upgrade in na koncu imaš precej boljši telefon kot pa stock Samsung.
cheer.gif

Dokler oni ne izdajo uradne verzije ven lahko developerji samo
sprasujem se.gif
in ko se izda jo popravijo-potweakajo.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Tako je. Pa ni šans, da se še sam hecam s tem doma...Mi je to predobro znano iz časa wm5 , ko je vsaki tedn prišla ven predelana verzija in itak, ker sem radovedn in me je zanimalo, sem sprobal vse tadobre custom rom-e. Že zaradi tega me android ne mika.Original softver ne dela kot mora, custom pa tud ni 100% delujoč in ker pogosto predelujejo, bi mogo redno posodabljat, ker nebi mogo met nameščenega nekega OS, če bi vedel, da drugi, novi custom dela hitreje...

Zaj na iphonu pa ni potrebe po tem, ker od začetka dela vse 100% in hitro.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ja amapak na Desire ni čisto nobene potrebe po tem da bi menjal stock rom, ker dela super.
Razen mogoče iz radovednosti. Ker jaz sem isto na WMju imel vsak teden drugi rom gor, zdaj na Desire pa niti pomislim ne na to, ker dejansko ni nobene potrebe po temu.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
No razen premalo prostora za aplikacije res nisem imel problemov s stock, še vedno pa je že portan HD rom delal opazno bolje, s stock 2.3 pa je letel in ko sem to probal ni blo več poti nazaj
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ta samsungova obsedenost z debelino je popolnoma faljena.

Galaxy S bi blo čisto vseeno če bi bil kaj debelejši saj nimam A4 ploske roke za držat te big screen tanke cegle. Lahko je debelejši in ima konkretno boljšo baterijo, kamerco ipd. vse boljše lastnosti kot pa 1mm debeline.
uf-1.gif

Pri Galaxy S III boš moral previdno primit za stranico telefona, ker se boš lahko vrezal