Samsung Galaxy Pro

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
470
83
Odvisno kaj rabiš. Ekran je fizično majhen, kar je dandanes kar problem.
Sam sem nedavno iz E71 prešaltal na galaxy 551. Brez fizične tipkovnice mi ne gre.
Za moje potrebe super zamenjava. Telefonček res nima ekrana z visoko resolucijo a vse se da lepo narediti. Tudi obsežne WWW se komot pregleduje. teža pa pod 120g.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@maddog: odvisno od posameznika. Meni ta oblika ustreza (hkrati pa hočem da je aparat hiter kot vsi visokorazredneži z velikimi ekrani), rad bi tudi videl da ne bo "mjavkal" ko bom imel 2,3 aplikacije odprte. Na videu izgleda kar lepo gladko, zato ne bom nič prehitro govoril, dokler ga ne preizkusim. Tipkovnica tudi mora biti "dobra".

@rocky: maš prav, za kar dosti uporabnikov je tole bol primeren aparat.. kakor pa tisti "z velikimi ekrani". Tudi sam imam raje dobro tipkovnico (npr. Bold 9000, nokie E mi nikoli niso bile všeč). Bomo videli kako se bo obnesel v praksi
smile-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja maš prav, BBM je velik razlog zakaj folk sploh ima BlackBerryje..

Ampak drugi velik razlog pa so pomoje najboljše tipkovnice.. Nobena firma ne pride blizu temu:

BlackBerryBoldKeyboard.jpg

Na prvi pogled uporabniku drugih oblik aparatov deluje kot navadni telefon z tipkovnico.. Ampak ko enkrat probaš vse top aparate z tipkovnicami.. Na koncu ostane samo tole
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
No dobro ampak zdaj smo že pri skrajnostih, to mogoče občuti nekdo ki je nonstop na telefonu in piše neke maile ali pošilja SMS-e, sem bil neštetokrat v Simobil centrih in drkal po teh BB-jih ampak odkrito povedano nisem takrat tam na licu mesta opazil nobene superiornosti v tipkovnici čeprav me je vedno in me še vedno vleče BB.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Neštetokrat...
smile-1.gif
:p

Če bi imel oba aparata v lasti (E71 / E72 katero imaš.. in pa Bold 9000), in na koncu moral dati nevtralno oceno, katera ti je boljša (nokia fanboy = off). Bi skoraj upal stavit da bi izbral BB. Seveda pa je pogoj, da pri testiranju na obeh dosti pišeš.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Imam E71 ter E72 nonstop s seboj. Ne rečem da če bi neposredno primerjal da ne bi izbral BB tipkovnice, hočem pač povedat da ta tipkovnica v ničem ne izstopa če me razumeš? Ti voziš avtomobil X in če probaš avtomobil Y in te impresionira je potem neka huda razlika, nek napredek, če pa ti je Y isto sranje kot X pa veš kje si da je pač enako sranje. Torej ne morem rečt da je razlika 100 pa 1.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kaj pa vem kaj naj rečem na to.. Mogoče ne pišeš toliko veliko, ali pa si preveč navajen nokij da bi drugim sploh dal priložnost.

Mene moti pri Nokiji že sama postavitev tipk, vse so v ravni vrsti. Zaobljenost kakor je vidno zgoraj na sliki, precej olajša pisanje in pomaga pri hitrosti. Tudi velikost tipk, material tipkovnice,... kaj pa vem.

Seveda ima vsak svoje preference in mišljenje..