samsung android koledar,opomniki...sinhronizacija

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
Rad bi na najbolj ensotaven način naredil sinhronizacijo iz enega samsung androida na drugega!
Kaj predlagate?
Kies + outlook?
Vsaj koledar bi rad sinhroniziral.......

Hvala za info!

I

Izbrisan uporabnik 474

Hmm, jaz sem to sicer reševal z Windows sistemom, ampak postopek bi moral bit enak... V glavnem, pogoj je, da imata oba aprata google account (ne isti). Nato na PC-ju deliš koledar (share calendar) z drugim google accountom. V nastavitvah se ti potem pokaže ta deljen koledar...

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik js1234 pravi:
Rad bi na najbolj ensotaven način naredil sinhronizacijo iz enega samsung androida na drugega!
Kaj predlagate?
Kies + outlook?
Vsaj koledar bi rad sinhroniziral.......

Hvala za info!

Jaz s pridom uporabljam brezplačni program "MyPhoneExplorer" http://samsung-usb-driver-for-mobile-phones.updatestar.com/ ), preko BT ali WiFi. Sinhroniziraš in arhiviraš lahko praktično vse, kar imaš na Androidu

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na obeh androidih sinhroniziraj koledar z istim googlovim accountom, pa se ti bo vse avtomatsko preneslo.

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na obeh androidih sinhroniziraj koledar z istim googlovim accountom, pa se ti bo vse avtomatsko preneslo.

koledar nima na google accountu, ampak na telefonu I5510

drugače pa bi bilo dobro, če obstaja kakšen program na PLAY, ki omogoča shranitev-BACKUP koledarja/opomnike/imenik na SD card in nato samo daš SD card na novi android in narediš RESTORE!
Obstaja kaj takega?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Koledar je seveda na telefonu, lahko mu pa dodaš googlov, exchangov in (ali) pa Samsungov (če je telefon Samsungov) account, s katerim se tudi sinhronizira. Ker je to tako enostavno, nisem nikoli iskal posebnih programov.