Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
obožujem samsko življenje trenutno... hehe...
Se podpišem pod tole
Citat:
Uporabnik NeGrA pravi:
obožujem samsko življenje trenutno... hehe...
Citat:
Kako organizirate svoj prosti čas, če lahko temu tako rečem, ko imate familijo?
Citat:
Uporabnik decva pravi:
ampak si dejansko zelis prezivet vsak trenutek s to drugo osebo
Citat:
ce kaka res tezi zarad fusbala, potem je samo zato, ker a) ima v preteklosti slabe izkusnje b) ker jo tip dejansko zanemarja....
v vezi, kjer si dva zaupata, sta ljubimca in prijatelja- ni nobenih:.... danes pa ne smes na fusbal/ikoncert/itd
Citat:
ne sploh ni res! iz lastnih izkusenj in izkusenj mojih kolegic: ce se tipu ne da s kolegi ven, rajs v fori rece, da ga punca ne pusti..... in potem je kriva ona ker je tak zmaj.... v resnic pa rajs on na kavcu polezava...
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
No jaz pa poznam zenske, ki jih znervira ena cisto tretja stvar...nato pa svojemu najedajo cel popoldne, da ne sme na fuzbal al pa bilo kam, ker je ravno takrat pac pri roki
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Dečva, popolnoma se strinjam s tabo. Slabe izkušnje v preteklosti te naterajo, da si v naslednji vezi bistveno bolj previden in nezaupljiv. Kar pa je vsekakor tečno partnerju.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:če bi bile ženske vsaj samo previdne. problem je v tem ker ponavadi to naprej vržete ta novemu ki pa nima nič zraven: češ, prešnji je pa to pa ono naredil...
Citat:
Uporabnik decva pravi:
ja potem pa skoda, ker nisi mene spoznal
ce zensko kej znervira, pol se rajs vid, da ji das mir in zgines od doma vsaj za kako uro
ja, pa preteklost vpliva nate in res je nefer, da vsak naslednji placuje davek.... ampak [censored] ga.. tako pac je..
sej ce bi tebe kdo hudo hudo prizadel, bi bil tud v naslednji vezi sumicav in pozoren
Citat:
vecina vas, ki zagovarjate samskost v stilu "imam svobodo, pocnem kar se mi zljubi" po mojem se niste doziveli tiste prave, resne veze...