Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Midva imava cca. 100k €, pa se lahko obriševa pod nosom za kakšno stanovanje v LJ. In potem naj imamo še otroke, bemumast, kam pa naj jih dam.
V Kranju dobiš že pošteno stanovanje za ta denar.
Citat:
Midva imava cca. 100k €, pa se lahko obriševa pod nosom za kakšno stanovanje v LJ. In potem naj imamo še otroke, bemumast, kam pa naj jih dam.
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Sicer pa se pri 23 še ne mislem kej dosti obremenjevat s tem.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Citat:
Vidiš jaz sem tudi pri tvojih letih tako razmišljala, zato sem pa še vedno doma. Če si pameten začni danes vsaj razmišljati če ne že delati na tem.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ampak še vedno bom delal na tem, da bom mel svoje stanovanje, pisano na mojo sestro (na sebe nočem met nič, niti avta) in nobenega drugega.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Meni nonstop težita, zakaj težim s svojim flatom oz.malo hiško, če pa mam vse doma, jaz pa ase kr rinem...
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
ampak še vedno bom delal na tem, da bom mel svoje stanovanje, pisano na mojo sestro (na sebe nočem met nič, niti avta) in nobenega drugega.
Da ne bo potem tvoja sestra imela kake finančne težave, pa bodo tvojo hiško vzeli
Citat:
Vidiš in to je napačno. Danes ti govorita tako, čez 5, 10 let te bosta pa dajala v nič češ, da si nisi nič ustvaril in da nič ne znaš delati ...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Vidiš in to je napačno. Danes ti govorita tako, čez 5, 10 let te bosta pa dajala v nič češ, da si nisi nič ustvaril in da nič ne znaš delati ...
Kaj čez 5 let, že čez 2 leti se bom spobral od bajte. Pri 26tih bit doma (moški) je zamene lenoba in popolna nesposobnost.
Ok razne izjeme, al pa obilno velike hiše so mi logične, ampak eni ko so pri 25 še vedno pri starih v bloku oz. majhni
hiši z eno sobico... Nevem no...
Če nebom prigural do svojga flata in sanjske sluzbe se spoberem čez lužo.
Citat:
Citat:
Vidiš jaz sem tudi pri tvojih letih tako razmišljala, zato sem pa še vedno doma. Če si pameten začni danes vsaj razmišljati če ne že delati na tem.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
V Kranju dobiš že pošteno stanovanje za ta denar.
Citat:
Citat:
Citat:
Načeloma bi z veseljem spokal od doma, ampak glede na to da delam preko študenta in plačujem šolo mi uspe bore malo dat na stran.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz bi rad spokal od bajte do 25tega leta, nemislim bit retardiranec pri 26 ki je še vedno pri mami, pa makar v svojem
stanovanju zgoraj.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
....Pri 22 letih diplomiraš, pri 23 najdeš dobro službo, pri 25 letih pa maš že neki denarja, da lahko greš v stanovanje jah vse mora bit tip top.
Citat:
Vidiš in to je napačno. Danes ti govorita tako, čez 5, 10 let te bosta pa dajala v nič češ, da si nisi nič ustvaril in da nič ne znaš delati ... Tako je vsaj pri meni, zato mi je žal, da nisem veliko prej začela delati na tem.