''Samostoječa'' kopalna kad

mtl

Guru
19. jul 2007
11.028
694
113
Kras
www.mtl.si
Trenutno je v eni kopalnici masažna kad, ki je vgrajena ob dve steni, dve krajnici pa sta plastična pokrova, spodaj kad stoji na nogah.
Masažna kad je že stara, ne deluje in rezervnih delov ni več na voljo.
Tako da imam sedaj dve možnosti:
- menjava za običajno kad, bi mi pa zelo prav prišlo, če se lahko dobi na takšen način, kot je vgrajena ta. Torej, da jo nasloniš na steno in dve stranici sta plastična pokrova. Namreč ne bi zidal stranic, če se morda kdaj v prihodnosti preide na tuš. Nisem pa nikjer našel takih ''samostoječih'' kadi. Kolikor sem gledal po spletu so samo take, ki so za na sredino kopalnice in seveda cena po 2 tisočaka in več.
- zatesnitev vseh lukenj v obstoječi kadi (da ne zastaja voda noter) in uporaba te kadi

Mi lahko kdo predlaga, kje bi lahko dobil takšno navadno kad? Torej, da stoji na nogah-ohišju, se jo nasloni na dve steni, dve stranici bi pa bili plastični.

Kad (1).jpg
Kad (2).jpg

masevc

Guru
2. sep 2007
3.584
933
113
Tule poglej, imajo salon v Lj

kadi so meni boljse kot kolpasan, lepse narejene, pa nekaj cenejse

• Všeč mi je
Reactions: mtl

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.812
8.072
113
pri taščici
A kaj takega misliš?
Ko sem pred leti kupoval banjo, vem da se je vsaj pri kolpasanu dobilo precej banj z oblogo.
Ni bila pa ravno poceni tista obloga. Ker sem imel "keramicarja v hiši" sva raje pozidala s 5?cm siporexom.
Telefon v roke, ali pa salon obiskat

• Všeč mi je
Reactions: mtl

mtl

Guru
19. jul 2007
11.028
694
113
Kras
www.mtl.si
Drži. Pod kopalna kad z oblogo se najde pravo zadevo.
Sem našel od Kolpasana, obloga in nosilci so dobrih 200 eur dodatno.
Si bom pa ogledal še vse te povezave.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.812
8.072
113
pri taščici
Vem za to slabost, ampak hudica, moja 12 let stara banja ne drsi.
Pa sem v drugih banjah se ze drajsal. V moji se ne spomnim da bi me spodneslo.
Pa sem precej bolj "tvegan" uporabnik banje od vecine..

irwin

Guru
13. mar 2008
1.660
509
113
..banje niso tolko problem ker ni ravne linije na spodnji povrsini zaradi odtokov.Tus kad vecje povrsine pa je jeba. Vem iz kaksnih hotelov ali apartmajev.