samopostrezne blagajne v merkatorju

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Mene pa ne motijo ker so prodajalke v merkatorju med najbolj počasnimi v evropi....vsaj kar imam jaz izkušenj

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Te blagajne imam vedno rajši. Zadnjič sem kupil solato, okol 85 centov, notri sem vrgu 1 evro, vrnjeno sem pa dobil 2 evra pa še mal. Sem šu koj na en pir.
nahrung002.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uhh, to pa. Pa saj si niso samo same krive, samo poglej kakšne zanič čitalce imajo - matrajo se s vsako drugo kodo, izdelek obračajo naokoli, potem pa jo ročno tipkajo
tongue-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Mene pa ne motijo ker so prodajalke v merkatorju med najbolj počasnimi v evropi....vsaj kar imam jaz izkušenj

a še nisi bil v nobenmu tušu

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
koji [censored] podpirate mafijski tajskunski mercator? pa še najdražji so !!!!!!!!!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:

a še nisi bil v nobenmu tušu

bil, bil sam tako slabih izkušenj kot jih imam v merkatorju ni nikjer.....mogoče je pa to samo pri nas na viču in v trnovem, če se ne skregaš z vsako ne dobiš ničesar

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
koji [censored] podpirate mafijski tajskunski mercator? pa še najdražji so !!!!!!!!!

ti delaš v življenju še kaj drugega kot da jamraš nad vsem cele dneve? dolgočasen si že

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Sem ravno iz Mercatorja. Zgolj opozorilo: na samopostrežni blagajni preštejte denar. Meni je ravnokar vrnilo premalo denarja pa so mogli blagajno odpirat in vračat denar.

Če ne drugo je vredno to, da vidiš kako je zadeva sestavljena
smile-1.gif

Sicer pa me to ne bo odvrnilo od uporabljanja teh blagajn, saj pri manjših nakupih (vrečka ali dve) res prihranim na času, oz. občutku da sem ga prihranil. S celo tono stvari, ki jih kdaj kupim, pa se mi ne da ukvarjat. Grem na klasično blagajno.

lp

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
naj mi dajo na koncu 10% popusta, ce grem na samopostrezno blagajno!

Kupil boš komp za 1000€ in potem boš hotel 100€ nazaj ker si ga sam čez skener potegnil
bonk.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Men tud ne sede samopostrežna, ne vem, nism navajen, vem pa kaj ne maram! Pridem, čakam v vrsti, bil sm 2., nikogar za menoj, tik da stopim naprej in mi una s samopostrežne reče, gospod, ja dejte stopit sem, a ne vidite, da je gužva, wtf?!!

Očitno mam občutek, da me bo un avtomat zajebal al pa začel piskat in bom izpadel caveman, ... tega si nihče ne želi.

Ljudje dandanes hočejo vse poenostavljeno, primer, poslovanje s kartico (ne kreditno), super zadeva. Če bodo ti samopostrežni terminali izpadli, kot poenostavljeni, potem imajo prihodnost, zaenkrat pa prepuščam to trgovki.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Meni so super.

Hm, te blagajne imajo tudi prednost. Lahko prišparaš, samo pogruntat moraš kako. ;-)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Meni so tudi super, čeprav imajo nekatere od teh 8-ih bug-e (npr. težijo, da teža izdelka ne ustreza ceni ipd.) a to pač preslišiš. Tudi sam sem v tem M dnevno in mi je super, da mi ni treba čakati v vrsti in dvakrat prelagati blaga ipd... Ko (če) bodo imeli sistem na RFID bo pa še boljše.

Patsy... hvaliti se, da goljufaš? No ja.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Meni so super.

Hm, te blagajne imajo tudi prednost. Lahko prišparaš, samo pogruntat moraš kako. ;-)

Se da. Tip pred mano je (vsaj tako je blo videt) v sesterčku dal preko čitalca kodo samo od ene piksne in ker posledično teža ni štimala se je znesel še nad prodajalko.

Sicer pa, če že kupujem v M. (kar sicer redko zaradi njihove cenovne politike), mi zaradi hitre blagajne ni potrebno vrečk za smeti kupovat
grims-1.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Meni so tudi super, čeprav imajo nekatere od teh 8-ih bug-e (npr. težijo, da teža izdelka ne ustreza ceni ipd.) a to pač preslišiš. Tudi sam sem v tem M dnevno in mi je super, da mi ni treba čakati v vrsti in dvakrat prelagati blaga ipd... Ko (če) bodo imeli sistem na RFID bo pa še boljše.

Patsy... hvaliti se, da goljufaš? No ja.

Pa ko te je teta iz mašine opozarjala da teža ne ustreza, si lahko kode odčitaval dalje? So to popravili?
Meni na začetku, ko so uvedli take blagajne ni hotelo skenirat novih izdelkov, če je prišlo do take situacije. Je mogla prodajalka prisopit in odobrit nadaljni nakup. Od takrat pa se mi še ni zgodilo da bi mi kaj narobe stehtalo.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Sicer pa, če že kupujem v M. (kar sicer redko zaradi njihove cenovne politike), mi zaradi hitre blagajne ni potrebno vrečk za smeti kupovat

Sva že dva.
grin1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kaj namesto jabolk papriko kupuješ?
evil.gif

Kako si vedu?

Jaz grem v Mercator samo izjemoma, tudi meni niso všeč njihove cene oz. marže. Če pa že grem kupim eko, to pa je že vse zapakirano in s ceno. Drugače pa ja, enkrat sem se zmotla pri kodi, sem dala eno drugo in prišparala par centov, čisto nehote.
Enkrat je pa blagajna zatajila in so jo mogli odpret in tudi takrat sem nekaj profitirala, ker je blagajna zatajila pri računanju. :) me like it.