Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj ga pa ti ne kupiš za ušivih 300 €?
Dobro vprašanje. No, Matey zakaj ga ne kupiš za ušvih 300eur? Je preveč? Toliko ti pač nebi dal za eno ničvredno starino in boš raje počakal, da ti ga dedek podari. Tudi to je velik problem, da mnogi oldtimerji propadejo. Vsi glasno tulijo kako vreden avto imajo in ni šans ga prodati, sami pa niti centa nebi dali za to njihovo podrtijo. A ni bolje, da ga v roke dobi nekdo, ki bi ga vzdrževal in vozil?
Večina starih avtov je vrednih toliko kolikor za njih ponudi najboljši kupec. Tisti, ki imajo res visoke cene in, ki jim iz leta v leto rastejo so bolj redki. Ni kar vsak ljudski avto zlata vreden.
Najlažje je pa sklepati kar nekaj na počez a ne?
Kupim ga pa ne za teh "ušivih" 300€ zato, ker se avto ne prodaja več za 300€ oz. se za tak denar nikoli ni zares prodajal temveč je cena veliko bolj realnih 3000€ (primerljivi avtomobili se recimo v DE prodajajo za dvokratnik te številke in več). Meni bi ga dedek seveda dal že sedaj in ne želi od mene teh "300€", želi pa, da se mu avto odstrani iz garaže in tega mu pa jaz ne morem zagotovit, saj bi v primeru mojega lastništva tega avtomobila le-ta ostal v isti garaži, kjer počiva že od leta 1975 (ali 77 dalje, nisem popolnoma prepričan), dedku pa to ni všeč in ga ne želi več gledati pri sebi v garaži. Najverjetneje zaradi spominov in vsega ostalega, relativno pred kratkim mu je žal umrla žena oz. naša babica in take stvari ponavadi pripeljejo do raznoraznih sprememb.
Tole je pa fotka tega avtomobila: