S seksom do pokojnine

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
KSZ
kaj pomaga pet otrok, če so štrirje brezpolesni ?
zakaj bi me moral otrok na stara leta vzdrževati, če pa čelo življenje plačujem v pokojninski sklad ?
če ima kdo minimalca si pa je čisto sam kriv, ker je očitno s tem zadovoljen. razumem, da imaš minimalca neko prehodno obdobje, ne pa stalno.
kaj pomeni dosti otrok se lepo vidi v bangladešu, afriki, indiji..... N koncu je še večja revščina. to pa je seveda v interesu RKC, ker se ljudje brez upanja na koncu oklenejo vere , ki jim obljublja raj v posmrtnem življenju

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Telebani. Jaz, ki nimam otrok, bom plačeval več samo zato, da bo potem lahko dobil cigan bajno penzijo, čeprav ni nikoli nič v življenju naredil, razen da je ukradel 20 ton bakra in naštepal 10 otrok, ki ne bodo nič boljši od njega

Prekleta banda, a to Nova Slovenija pomeni nova država brez Slovencev?
Ajde brojko, kaj praviš na tvoje, že imaš kaka navodila s štaba za zagovore?

Okvir ima pri tvojih letih že bajto in to oreng, ti si pa študiral in si v stanovanju.
evil.gif

Pa avto tudi vozi boljši kot ti ali jaz.
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ravno včeraj si omenil, da si se zaradi otroka odpovedal čolnu.....in to verjetno ni edina in sigurno ne zadnja stvar. In ta otrok bo enkrat delal tudi za penzijo tistih, ki niso izpolnili osnovnega življenskega poslanstva.
....mislim da sem s tem vse povedal ,al sem za ali proti predlogu.

kaj pa da mi država še mal primakne, pa se jazodpovem še mercedesu še za enega?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
KSZ
kaj pomaga pet otrok, če so štrirje brezpolesni ?
zakaj bi me moral otrok na stara leta vzdrževati, če pa čelo življenje plačujem v pokojninski sklad ?
če ima kdo minimalca si pa je čisto sam kriv, ker je očitno s tem zadovoljen. razumem, da imaš minimalca neko prehodno obdobje, ne pa stalno.
kaj pomeni dosti otrok se lepo vidi v bangladešu, afriki, indiji..... N koncu je še večja revščina. to pa je seveda v interesu RKC, ker se ljudje brez upanja na koncu oklenejo vere , ki jim obljublja raj v posmrtnem življenju

otrok mora biti veliko. otroci sobistvo. sam morajo biti pogoji.

nekdo ma minimalca, ke rmi več turbokapitalist ne da.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
hysterical-1.gif
dobro rečeno...-ti se boš odpovedal mercedesu, de bo potem ta otrok enkrat preživljal tistega, ki se mu ni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik capl pravi:
hysterical-1.gif
dobro rečeno...-ti se boš odpovedal mercedesu, de bo potem ta otrok enkrat preživljal tistega, ki se mu ni.

pa boli me koga bo moj otrok preživljal.

rad imam otroke
želim si jih
so najboljše v življenju

rad bi jim omogočil vse česar si zaslužijo, rabijo, so potrebni..kle mi mal država nagaja.

rad bi jih šolal, naučil dobrih stvari, razmišljanja, ocenjevanja, socializiranosti....

in rad bi videl kako uspejo. kako preživljajo sebe in svoje otroke.

če zraven še deset pedrov, 5 lezbij in 18 romov..boli me. ker trenutno jaz preživljam 160 tisoč JU moljev, cca 150 tisoč breposelnih, neke luftarje v afganistanu, iraku, kosovu, patrie, teše, neke, pozitivce, klerofašiste..in..kaj mi manjka...nič. mam sam viška sovražnega govora. i zato mi puca kita. tut to rešim sam, če se kdo upa kam.

če bom pa gledal po tvoje, bi mel pa zdej materialno boga in pol sam mi nben ne bi reku..vesel sem te..pogrešam te...k se butnem v vogal mize ne bi nben prteku, pobožu, popihal in rekl a je bojš... nben ne i bil vesel malenkosti, k jih prinesem, nben ne bi...mah..brezveze

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Torej bi tudi farji imeli nižje penzije?
evil.gif

Drugače pa spet še ena dimna bombica klerikalnega bebčka.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Telebani. Jaz, ki nimam otrok, bom plačeval več samo zato, da bo potem lahko dobil cigan bajno penzijo, čeprav ni nikoli nič v življenju naredil, razen da je ukradel 20 ton bakra in naštepal 10 otrok, ki ne bodo nič boljši od njega

Prekleta banda, a to Nova Slovenija pomeni nova država brez Slovencev?
Ajde brojko, kaj praviš na tvoje, že imaš kaka navodila s štaba za zagovore?

Okvir ima pri tvojih letih že bajto in to oreng, ti si pa študiral in si v stanovanju.
evil.gif

Pa avto tudi vozi boljši kot ti ali jaz.
jezen.gif

pa pri njegovih letih ima že vnuke...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Debili, kakor peljejo tole državo, bi tisti z več otroki morali dobiti višje penzije, ker bodo morali na stara leta preživljati več ust, otroci služb ne bodo dobili, torej bodo do smrti staršev na njihovih plečih.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne,ne bo tako. še preden bodo najini otroci končali osnovno šolo, bo ta država šla rakom žvižgat,

nben več ne bo peljal, sam še parkiral bodo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Debili, kakor peljejo tole državo, bi tisti z več otroki morali dobiti višje penzije, ker bodo morali na stara leta preživljati več ust, otroci služb ne bodo dobili, torej bodo do smrti staršev na njihovih plečih.
Sj to je že danes....če jih ne bi preživljali starši, bi bila Slovenija država klošarjev-brezdomcev
jezen.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne,ne bo tako. še preden bodo najini otroci končali osnovno šolo, bo ta država šla rakom žvižgat,

nben več ne bo peljal, sam še parkiral bodo.
....jodlarji nas bodo kupli...
evil.gif