S!.navigator vs "rest"?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne vem, morda bi vprašal določene osebke v vaši hiši? Lahko, da kaj vedo
wink-1.gif

Se motim, če ocenim, da nekateri slabo prebavljajo, da obstaja na trgu konkurenca in se obešajo na otročje malenkosti? Je problem besedica navigator? Še čudno, da ni problematična kratica Si.
Hvala bogu za celotno zgodbo vedo le redki, ker bi bila v javnosti sprejeta s posmehom in ve se, kam bi bil usmerjen.
Razlika med m>navigacijo in m>navigatorjem pa ni ravno velika, kajne? Vsaj za normalen folk ne. A kaj, ko nekateri radi jamrajo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tole uporabil.

Zanima me, čigave mape uporablja S! navigator? Majo svoje ??

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Obstaja kakšna navigacija, ki uporablja enake mape in je za XP operacijski sistem?

Kajti od vseh map (če odštejem AR) ima S! navigator še najbolj detailno..

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
No, pri Sloveniji sta kar precej na istem oba "navigatorja". V nasprotno me ne bo nihče prepričal. Za po tujini pa Garmin rules.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
To pa zagotovo. TomTom je itak ena najboljših navigacij na trgu.
Realno je tko, da so ti razni navigatorji dobri predvsem za po SLO. Tujina je problem zaradi stroškov. Sicer lahko ruto preneseš že v SLO, za nazaj pa ne. Pa tudi če kje kiksneš prenaša nove podatke.
Za po tujini je boljše kupiti Garmina 250, magari brez W oznake. Že zato, ker ima kartografijo cele Evrope, nuvi 200 pa le dela okoliških držav, Avstrije in Italije.
Aja, kakšno shekano AdriaRoute se splača dati gor kljub temu, da imajo nove Garminove karte zajeto tudi Slovenijo. Nimajo pa dobro porihtanih hišnih številk (glavni razlog za uporabo navigacije v SLO), tudi POI ni ravno veliko.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
No, pri Sloveniji sta kar precej na istem oba "navigatorja". V nasprotno me ne bo nihče prepričal. Za po tujini pa Garmin rules.

Garmin ni tako dober za tujino kot TomTom. TomTom uporablja teleatlas mape, Garmin pa navteq, kar pomeni manj podrobne in posodobljene mape. Pa TomTom ima še MapShare, kar še bolj priporome k boljšim mapam.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Garmin je podobno kot Windows... Edini ki ga vsi poznajo, ker je imel pač pravi timing in marketing. Sicer pa je TomTom zakon. "Mac OS X".
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Garmin je to kar je predvsem samo v Sloveniji... kjer so bili pac prvi z uporabnimi kartami... TomTom nas pa ocitno se vedno bolj kot ne ignorira... in zato tudi tak mlacen odziv... Vsekakor so meni osebno TomTomove naprave bolj vsec od Garminovih...