Priznam, po vratu philips po deseteltju uporabe, pušča dlake. Očitno imam še puh,kljub 4 križem.
Ko je bil nov, je bil bolj temeljit tudi po vratu. Mogoče bo z novimi glavami tudi.
Izkušnje pred philipsom.
Dedek se je ob nedeljah bril s klasično želetko, penzlom in zajfo. foter se je bril z braunom na mrežico. Jaz sem začel z giletko, pa sem tiste najstniške mozolje lepo rezal, pa še noben me ni "učil" vlečenja in če imam še kaj spomina, po vratu vlekel narobe (od vrha dol namesto od spodaj gor). Tisti ki se birijete z zletko veste kaj sto pomeni.
Potem se nekajkrat bril s fotrovim braunom, pa je bil tudi površen pa še tiste mrežice skoz paziti kdajjo strgaš. Potem sem enkrat pristal v trgovini in kupil phipsa na kabel, ki je bil "200" mark, na baterijo je bil 2x toliko. , jgb.. reklama naredi svoje, gorenjski tošel pa tud.
Čez desetletje sem od znanca kupil nekajkrat rabljenega "cool skina" (niustrezal njegovi koži in se ga je znebil) na baterije s katerim se sedaj že tudi brijem skoraj deseteltje. In glave na njem so se začele drobit, reže slabo in bo treba spet odpret gorenjski tošel. Tokrat na ebayu za 3 evre. pa da vidim če bo poceni nakup, soliden nakup. Feedbacke nima slabe, je pa res da so feedbacki takoj po nakupu in ne nekaj let po nakupu.