Lenoba. Torej Gillete Fusion Power (glave pa kupijem navadne fusion, ker so enak, le cenejše), pa gilettov gel. Glih tolikokrat dobim sparov -25% bon, da niti ni drago ...
Zakaj lenoba. Tukaj je pa kokr ti sede, tko pa delaš. Tud jest sem imel skozi leta vse tud Braune pa Philishave, edino stare klasike nisem nikoli probal, pa je bil od očima Gillette fat boy red tip kar en čas v omarici, pa nekje po predalih se je valjal Gillette tech od starega fotra. Kot najstnik sem začel z očimovim senzor excellom, ki je bil za moje pojme zadnji res dober, ostalo je bila zgolj komerciala, žal ga nimam več. Prav tako nimam pojma kam je šel Gillette fat boy red tip, je prekleto iskan po ebayu, se bo treba kar skeširat, če ga bom hotel met. S takim Techom, ki ga je pa moj star foter uporabljal se pa danes največ brijem, kje je njegov, žal nimam pojma, mojega sem praktično novega ujel na Italianskem Ebayu za manj kot 10 EUR.
Na klasiko sem prešatal, ker me je vrglo na rit ob ceni Fusiona. No pa sem s plastiko od Wilkinsona in Gillettovo želetko obril 14 dni staro brado brez klasičnih težav, ki sem jih vedno imel s kartušami (več rezil večje težave) in naslednji teden je bil pri meni Merkur 34c za ceno enega paketa kartuš za Fusiona. Jebiga, sem pri 40tih generacija, ki nikol ni rabla met mal roke za britje, ker se z excelom praktično nisi mogel urezat, zaradi poplave pen iz piksne, pa nismo mel pojma, kaj pomen čopič. No saj se z DE tud ne urežeš, sam pritiskat ne smeš. No zdaj me je želja po nostalgiji pripeljala do vintage Gillette brivnikov, čopiča v omarici in to je to.