Doma imam en manjši kovček ravno pravih dimenzij za v kabino: 55 x 40 x 20 in mislim, da bo šla vsa moja prtljaga vanj. Ženska bo vzela podoben kovček in ne mislim doplačati popolnoma nič. V mojem primeru, bi me kovček ki tehta 15kg stal 35€ v eno smer, 20kg pa 40€ v eno smer. To je zame osebno stran vržen denar in držal se bom kabinske prtljage.
V kolikor je kovček prevelik, ti avtomatsko opalijo ceno 50€. Vsaj tako piše na njihovi spletni strani. O kakšnih 100€ v eno smer nisem zasledil nikjer. 2008 sem plačal na letališču, po spominu, mislim da 23€.
Torej, ker ne mislim plačevati prtljage grem s svojim 55x40x20 lepo na rentgen in potem naprej na letalo? Nobenih dodatnih kontrol in drugega sranja?
V kolikor je kovček prevelik, ti avtomatsko opalijo ceno 50€. Vsaj tako piše na njihovi spletni strani. O kakšnih 100€ v eno smer nisem zasledil nikjer. 2008 sem plačal na letališču, po spominu, mislim da 23€.
Torej, ker ne mislim plačevati prtljage grem s svojim 55x40x20 lepo na rentgen in potem naprej na letalo? Nobenih dodatnih kontrol in drugega sranja?
Nazadnje urejeno: