Pred leti sem že letel na Malto z Ryanair-om in spomnim se, da je bilo za prtlajgo potrebno doplačati kar nekaj €. Ker grem v začetku septembra spet na Malto, me zanima kako je sedaj s prtljago. Karte so že kupljene in rezervirano parkirišče pred Ryanair hotelom v bližini letališča. Berem njihova navodila, vendar ne razumem najbolje. Spomnim se, da smo takrat na šalterju dali vsak svoj kovček na vago in plačali kar je bilo. In če se ne motim je bilo nekaj čez 20€ za kovček. Ker greva dva, bova vso prtljago dala v en večji kovček, v kabino pa še malo torbo, ozirtoma nahrbtnik. Prosil bi za nasvete in pomoč glede omenjene zadeve. Kaj je najbolje?
P.S: Piše tudi, da je potreben check in online in to max 30 dni pred odhodom in najkasneje 2 uri pred odhodom. Kakšen check in, in zakaj je to potrebno, saj sem karte že kupil?
Letim 3.9.
Lep večer
P.S: Piše tudi, da je potreben check in online in to max 30 dni pred odhodom in najkasneje 2 uri pred odhodom. Kakšen check in, in zakaj je to potrebno, saj sem karte že kupil?
Lep večer
Nazadnje urejeno: