Sledi se trenutni doktrini obnašanja.
nisem pravi naslov za to... ampak limanja vsega podna kar se ga najde v najbolj temačnih globinah ruskega interneta pa res ne rabimo
zgolj moje mnenje, hvala bogu nisem moderator niti nisem nikogar prijavljal, da se razumemo... mi je pa šlo par stvari na živce in tule ni treba še ene teme v stilu covida...
Pa se ti ne zdi, da je prav tako v kontra smeri? 8888 lina vse po vrsti brez da bi sploh pogledal, kaj lima... hermann bi banal ve po vrsti, kar ne spada pod pro-ukrajinsko agendo, medtem ko za kontra nebi imel nobenega fact-checkinga "ker je dobro za moralo"... darjan je že namigoval na genocid "da je treba iz Krima odstranit vse Ruse"... poldo je tudi že imel par izpadov... pa še se najde. Pa vsi ti še dalje klamfajo...
Ne pravim, da moderator bana vse, kar nima v skladu z njegovo agendo, vsekakor pa ima drugačna merila in je pri tistih, ki niso na isti valovni z njim, prekleto trigger happy. Pa da se razume, velja za vse teme, kjer on moderira. Mislim, da je celo edini moderator, ki ima svoj topic za pritožbe...
nisem pravi naslov za to... ampak limanja vsega podna kar se ga najde v najbolj temačnih globinah ruskega interneta pa res ne rabimo
zgolj moje mnenje, hvala bogu nisem moderator niti nisem nikogar prijavljal, da se razumemo... mi je pa šlo par stvari na živce in tule ni treba še ene teme v stilu covida...
Vse OK. Razumem tvoje stališče, vendar zase lahko odgovorno trdim, da limam URLje večjih medijskih hiš. Tako pro zahod in pro ruskih. Menim, da je za debato OK, da so zadeve uravnotežene. Če ne bi bilo tako, dvomim, da bi imeli toliko strani bolj ali manj uporabne vsebine. Mi pa ne paše ekstremizem in to bi moral moderator sankcionirati. Pozivi na iztrebljanje so neokusni in po moje vedenju kaznivi.
sej pravim, tebe ni niso banali, torej?
jest preberem kar napišeš in me nič ne moti, čeprav marsikaj ne štekam... tud mogoče zarad tega kdaj pobrskam po čem po čemer sicer ne bi...
ampak to je eno, drugo je pa limanje na forum direktne ruske vojne propagande
in vsaj dva sta to počela... upam da ne nalašč, ampak da gre pač za sindrom kemtrejlov, ploščate zemlje in nenazadnje korone
kar se tiče pa iztrebljanja - tega je poln forum, žal pa se nobenega ne bana
v konkretnem primeru pa - jest nisem tako razumel. da se stera ruse s krima sem razumel kot vrnitev v stanje pred 2014
to ni ravno poziv na iztrebljanje
Napisal je:hermanna si zvlekel čist iz konteksta, darjana pa (namenoma?) čist narobe interpretiral
Kateri kontekst pogrešamo? Kateri kontekst iz tega naredi nekaj več kot je zapisano?glede na to, da smo z Rusijo v vsaj pasivni vojni oz. recimo temu po rusko "posebni finančni operaciji", bi moral za vsakršna pro ruska stališča in širjenje ruskih laži veljat ban
ne samo ban na forumu ampak tudi ban na nivoju države (po domače izlet na hladno do streznitve)
Več rasizma kot v tej izjavi je samo v stališču, da so afganistanski in sirski in taki begunci bad in ukrajinski good.hkrati si pa ti čist mirno zmerjal hermana z rasistom, ker je napisal nekaj v stilu da azijcev pač loči med sabo al neki tazga
kot da nas kdo od tam loči od slovakov, pa nobenga ne zmerjamo z rasistom
Napisal je:
Kateri kontekst pogrešamo? Kateri kontekst iz tega naredi nekaj več kot je zapisano?
Saj, Zahod je podlegel (brez boja) neverjetni histeriji in to se lepo vklaplja noter - ampak samo zato to še ni v redu.
Več rasizma kot v tej izjavi je samo v stališču, da so afganistanski in sirski in taki begunci bad in ukrajinski good.
Oz. kot je nekdo pripomnil, je mislil, da je BLM nekoliko pretirano gibanje, sedaj pa se jasno vidi, da samo bela življenja štejejo.
Ne da se mi preveč na dolgo ampak:Napisal je:
Kateri kontekst pogrešamo? Kateri kontekst iz tega naredi nekaj več kot je zapisano?
Saj, Zahod je podlegel (brez boja) neverjetni histeriji in to se lepo vklaplja noter - ampak samo zato to še ni v redu.
Več rasizma kot v tej izjavi je samo v stališču, da so afganistanski in sirski in taki begunci bad in ukrajinski good.
Oz. kot je nekdo pripomnil, je mislil, da je BLM nekoliko pretirano gibanje, sedaj pa se jasno vidi, da samo bela življenja štejejo.
V osnovi imaš prav, ampak zgodovina se ni začela 24.2.2022, je treba tudi pogledat, kaj je bilo prej, kaj je privedlo do vojne, kdo bi lahko vojno preprečil, ali so diplomati naredili vse, da bi vojno preprečili oz ali niso vojno sprožile zgrešena predvidevanja in odločitev in hujskanje diplomatov???Ne, nismo SI izbrali strani v vojni in ne, NISMO v vojni z Rusijo. Če si si ti tako zastavil, je to tvoj problem, ne posplošuj pa tega na ostale in ne etiketiraj ostalih na osnovi tvojih prepričanj.
Jaz v tej vojni nisem izbral strani, ker ni moja vojna. Je vojna med Rusijo in Ukrajino. Nisem Rus in nisem Ukrajinec. Nisem čustveno vpleten ne v eno in ne v drugo stran. Rusijo sem (večkrat) obsodil za vojno in je samo Rusija in Rusija edina kriva, da vojna sploh je. Žal pa niso stvari črno bele - ni za vsako sranje avtomatsko kriv Rus in ni za vsak goreč tank na sliki kriv Ukrajinec.