Menda je na bližnjem vzhodu vseh 105 (ali 107) ZDA tomahawkov zadelo svoje cilje v Siriji
Vsekakor ni noben ostal v luftu.
Menda je na bližnjem vzhodu vseh 105 (ali 107) ZDA tomahawkov zadelo svoje cilje v Siriji
Glede na to da je vsak trenutek na deset tisoče če ne morda na stotisoč letal na nebu je taksnih nesreč da bi bil ptič kriv za padec letala enako nič. So primeri potniških letal spredaj čisto unicenih ker so naleteli na jato ptic vendar vsi motorji OK.To s ptičem se meni sliši kot popolnoma realna opcija. So v preteklosti iz takšnega vzroka že padala letala in to ne samo ruska.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/US_Airways_Flight_1549Glede na to da je vsak trenutek na deset tisoče če ne morda na stotisoč letal na nebu je taksnih nesreč da bi bil ptič kriv za padec letala enako nič. So primeri potniških letal spredaj čisto unicenih ker so naleteli na jato ptic vendar vsi motorji OK.
Sicer pa tudi rusko letalo nima samo en motor.
V stvari pravljice za lahko noč from Siria.
Glede na to da je vsak trenutek na deset tisoče če ne morda na stotisoč letal na nebu je taksnih nesreč da bi bil ptič kriv za padec letala enako nič. So primeri potniških letal spredaj čisto unicenih ker so naleteli na jato ptic vendar vsi motorji OK.
Sicer pa tudi rusko letalo nima samo en motor.
V stvari pravljice za lahko noč from Siria.
To je strokoven odgovor na tvojo butasto izjavo da so nesreče zaradi pric pravljice iz Sirije. Če rabiš podatke za zgodnejše obdobje pa piši avtorjema članka inaš njun mail v članku. Kot strokovnjaka za letalstvo ti bosta znala sigurno kaj povedat samo dvomim da boš razumel.Podatkov iz prve svetovne vojne ni nikjer?
Poglej priponko 21646
Zato ker je primerjava letal iz leta 1950 in leta 2014 seveda povsem enaka.
Jaz bi pa rad spoznal te puščavske ptiče iz Sirije...zgleda da morjo bit zlo tough da sesujejo dvomotornega reaktivca
vojska ima za letala manj denarja kot civili za avte...Nekaj o letalih, sem malo na wiki gledal te vojaske...tam pa razvoj ne gre nikamor, se mi zdi. Pri avtih smo v 30 letih nekaj naredili, dodelali...pri letalih pa bolj malo.
Če ma kdo pogled nazaj....sedajle je na RTVSlo1 intervju z Asadom iz 2016....