Aha....Ka-52 pa so po objavah očitno sestrelili z MANPAD omKolikor se spomnim je tistemu Migu zmanjkalo goriva, ker zaradi zapletov na letalonosilki ni mogel pristati.
Aha....Ka-52 pa so po objavah očitno sestrelili z MANPAD omKolikor se spomnim je tistemu Migu zmanjkalo goriva, ker zaradi zapletov na letalonosilki ni mogel pristati.
nov avto ima, kopijo kadilaka, razvoj pa stal baje prek 100 mio USD. smeh.
je toliko težek da ga ne premetava ane...Mene zanima to...vsi odporen na atomsko odporen na TNT itd...saj konckoncev je omejitev tvoje telo...ker če avto cel ostane tebe pa raztrga notri zaradi premetavanja ob eksoloziji ti to nič ne pomaga...
prava zadeva bi bila, če bi putina oklicali za carja ( tudi uradno ), če bi ga kronali
nov avto ima, kopijo kadilaka, razvoj pa stal baje prek 100 mio USD. smeh.
Poglej razvoj v obdobjih 1900-1918 pa potem 1930-1945....pa jet age po 1945...Nekaj o letalih, sem malo na wiki gledal te vojaske...tam pa razvoj ne gre nikamor, se mi zdi. Pri avtih smo v 30 letih nekaj naredili, dodelali...pri letalih pa bolj malo.
aerodinamika kaj hudo več ne moreš, materiali in elektronikaNekaj o letalih, sem malo na wiki gledal te vojaske...tam pa razvoj ne gre nikamor, se mi zdi. Pri avtih smo v 30 letih nekaj naredili, dodelali...pri letalih pa bolj malo.