Rusi in vinjeta

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Golazen romunska se je na CP Dane spravila na žensko nadzornico... No, saj je prišla marica policajev, ki jim je bilo dolgčas... Menda so bili Romuni strašno štorasti in so se med policijskim postopkom potem stalno nekaj spotikali in zadevali ob komolce, pesti in marico...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Hm, saj je bila dobra šola, 3 dni so bivakirali na cestninski, priceless. Jaz bi raj bil rahlo tepen, kot pa 3 dni na cestninski v neki vukojebini.
wink-1.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Bolj mi je zanimivo, da lahko brez posledic tri dni parkiraš dobesedno sredi avtoceste.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
To pa je only in Slovenia rubrika. V razviti evropi bi avto iskal pri preši na odpadu. Kar bi bilo edino pravilno.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Kolega so lani dobili. Ker je kupil letno, mu ni bilo treba plačat kazni. K sreči je bil januar.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Še vse dodatno nastale stroške bi mu zaračunal (5-dnevno varovanje avtomobila, posredovanje policije). Me zanima, če bi še kdaj poskušal kaj podobnega.
Tako je.
Vendar so Rusi po obnašanju nekaj posebnega. Dovolj je, da si človek ogleda enega ali dva youtube posnetka iz Rusije na temo prometa, pa je vse razumljivo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Se ne strinjam s tabo. Danes je pač tako, da se je treba malo prej pozanimat, v katero državo greš, in se na to ustrezno pripravit. To, da "ni videl", je izgovor, ki nima nobene teže. Jaz tudi lahko "spregledam" znak za omejitev hitrosti, čez 100m padem na radar in moram plačati kazen ne glede na to, ali sem videl znak ali ne. Pravila so pravila in naj veljajo enako za vse. Če noče plačat, ga/jo spravit dol iz avtoceste in zaplenit avto. Me zanima, kako dolgo bi še protestiral/-a. Tipično slovenceljsko se zdaj z enim čudaškim posebnežem, ki mu pravila niso jasna in jih za povrh vsega niti ne poskuša razumeti, ukvarja pol države...
Table za vinjete ob vstopu v državo so ogromne, če si slaboviden, pa itak ni pametno vozit.
evil.gif
[/quote
x2
467716-post_slo.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ni mi jasno res, kaj je tukaj počela oz ni počela policija in zakaj jih ni odstranila iz AC?

Mogoče se apollo javi in obrazloži...

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Bolj mi je zanimivo, da lahko brez posledic tri dni parkiraš dobesedno sredi avtoceste.
In kdo naj nosi posledice?

Da je tam ustavil, mu je ukazal nek uradni organ. Če ni primerno mesto, naj odgovarja tisti organ. Potem ko so mu vzeli dokumente, pa avta itak ne sme prestavljati. vožnja brez dokumentov je namreč prepovedana.
Če bi smel peljat, bi smel tudi do rusije.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Tam je ustavil, ker mu je to ukazal uradni organ, ki izvršuje zakonodajo, katere tujec ni upošteval. Vožnja brez dokumentov pa res ni prepovedana no. Doleti te lahko le kazen, če dokumentov ne predložiš.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Zgleda, da so rusi na koncu plačali:
žurnal.

Upam, da so jima zaračunali tudi postavitev zapore: cenik spodaj v članku
Ker tako postavitev zapore neusmiljeno zaračunajo vsakomur, ki se mu pokvari avto na AC.

To se pravi, če niso plačali postavljanja zapore so tisti , ki so jo pred njimi plačali v neenakopravnem položaju in upravičeni do povrnitve le te
evil.gif