Rune - izgradnja optičnega omrežja

Mirc4u2c

Pripravnik
19. okt 2019
129
24
18
Tudi jaz priporočam T2, ker ga imam sam, ampak odkar imam optiko T2 deluje zelo dobro in tudi 1 mobi številka je vključena v paket Oranžni Optimum 500/100Mbit. Signal na vasi od T2 omrežja (mislim, da je od A1) je soliden. Edino kar me moti oz. ne znam odpravit napake, da internet deluje samo v "roaming" mode, kot, da si v AT ali tujini, torej ti rabi podatke za tujino namesto Slo (namesto 15GB imaš 5GB). Bi moral vprašat na T2 enkrat osebno, če bi vedeli zakaj.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.518
124
63
41
Malo tu,malo tam :)
Tudi jaz priporočam T2, ker ga imam sam, ampak odkar imam optiko T2 deluje zelo dobro in tudi 1 mobi številka je vključena v paket Oranžni Optimum 500/100Mbit. Signal na vasi od T2 omrežja (mislim, da je od A1) je soliden. Edino kar me moti oz. ne znam odpravit napake, da internet deluje samo v "roaming" mode, kot, da si v AT ali tujini, torej ti rabi podatke za tujino namesto Slo (namesto 15GB imaš 5GB). Bi moral vprašat na T2 enkrat osebno, če bi vedeli zakaj.
Mešaš EU roaming in gostovanje pri A1
20 GB PRENOSA PODATKOV imaš v OMREŽJU T-2 od tega v območju EU 13 GB**( ko si z SIMko v tujini v EU )
V omrežju nacionalnega gostovanja A1 pa je na voljo 10 GB
To velja za paket MINI ki ga omenjaš

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
546
94
28
širne planjave Dolenjske
Jaz osebno bi vzel T-2 (tudi imam T-2 :) )... Sicer ima mobilno omrežje slabše a če nisi nek zahteven uporabnik, je OK... , ima pa po moji oceni boljši TV vmesnik ...
Mojih 5'c....

Mobilno omrežje ni slabše, je popolnoma zanič (konkretno dolenjska z okolico), po mojih izkušnjah je tako. Tudi v mojem socialnem krogu imajo večina njihove SIM kartice v predalih in se poslužujejo drugih operaterjev. Tu se res vidi, da poceni ni vedno ok, je slabše oz. zanič.

TV vmesnik je dober, ni pa najboljši. Glasovno izbiranje na NEO je :biceps:,

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.889
414
83
Če je cena kot praviš tam tam, potem greš seveda na najboljšega operaterja, ne pa na T2 polizdelek.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.726
2.672
113
Zanimivo. Meni je pa Neo en polizdelek. Bi rekel, da enostavnost T-2 TV vmesnika poseka vse, da ne govorimo o tem, da imajo res enako delujočo aplikacijo za skoraj vse TVje, in ni kot Neo, ki je na tričetrt pohabljen invalid.