Pri meni je od T2jevega "sporočila" za priklop na optiko in dejanskega priklopa minilo cca. 2 leti.od t2 dobil reklamo, da mi častijo 150€ in 2 leti super popust na paket.
Jih kličem, če imajo kakšne info več kot jaz, ker nikjer blizu nisem videl, da bi se kaj delalo. Še tisto kar se je, so pred parimi mesci nehal...
Gospodična mi pobere podatke, preveri v sistemu, da se lahko priklopim na baker še enrkat poudarim, da me zanima rune. jah tega podatka pa nimam gospod...
Nekdo je posredoval moje podatke naprej, "kabel" pa pozabil napelat?
Je pa bilo vedno prikazano, da bi naj letos imel možen priklop. Zgleda, se jim je nekaj zaštrikalo.
Uf... zgleda bo pri men enako. ali pa bo 5G prej.Pri meni je od T2jevega "sporočila" za priklop na optiko in dejanskega priklopa minilo cca. 2 leti.
sam verjetnot težko bilo kaj naredim, ker mi niso še centa vzeli. Mi je pa full čudno, da bom najprej moral plačat in potem bomo debatiral kje se bo kopalo...Rune je po moje kar projekt za pozabo oz. za prijavo, ker so po moje kar lepi znesek EU sredstev oprali in kanalizirali tja kamor ne spadajo.
Veš kolk hitro skopljejo in položijo? To je še najmanjši problem. Problem nastane ko priklopijo, to traja vsaj dva meseca.Zakaj? To je pomoje najboljša izvedba na podeželju. Najmanj dela in stroškov.