Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
32.985
5.714
113
blizu močvirne prestolnice
Joj, uboga profesorica se jim smili, žrtve so pa sami hudiči. Če bi nacionalka bila tudi do drugih nasilnežev tako mila sploh iz duhovniških vrst.
btw
Tist SLOVENEC v Frankfurtu NI BIL SLOVENEC le DRŽAVLJAN

Potem ko je senat filozofske fakultete Igorju Pribcu odrekel ponovno izvolitev v naziv izrednega profesorja zaradi domnevnih obtožb o neprimernem vedenju do študentk, je o njegovi pritožbi odločal senat univerze. Neuradno naj bi odločili v njegovo škodo.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.613
14.306
113
:aplauz:

RTVSLO_pay_me.jpg
 
  • Všeč mi je
Reactions: Morgoth

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... sem malo pogledal TV KP + TeleM (regionalna centra) ter RAI3bis iz Ita zadnje cajte (reden posnetek RTV dnevnikov za zamejce ipd.npr.) ... izvažajo svoj hudo pristranski informativni gnoj čez meje tudi ter preko mednarodnih izmenjav ... IMHO, bi rabili malce pretrest to našo javno hišo z njihovo agendo ... skrajni cajt ... saj nekateri tam znajo napravit stvari kot se šika, ma so ujetniki "pravovernih" ... just my2c ... :gorjaca: ... sam večinoma gledam ItA postaje sicer ... Lokalne, regionalne, ter njihovo javno TV ... info program tudi; ni primerjave :zavijazocmi: ... še lokalni obalni privat radio Capris, je od Odlazkovega prevzema s poročili pristranski do amena za razliko od prej ...
------------------------------------
" ... " https://backtothefuture.fandom.com/wiki/Manure ! ..." :jezen:
 
Nazadnje urejeno:
19. jul 2007
2.762
1.493
113
Kja je pesnik želel s tem povedati?

KLM opravil prvi potniški polet s trajnostnim gorivom

KLM-ovo letalo je uporabilo običajno gorivo, pomešano s 500 litri sintetičnega kerozina družbe Royal Dutch Shell z ogljikovim dioksidom, vodo in viri obnovljive energije, so zapisali v izjavi.


Mogoče bo VanZ lahko kaj komentiral, čeprav mislim da bo za komentiranje goriva pomešanega z vodo in viri obnovljive energije bolj pristojen Spajky (ampak samo če bo dobil res hudo novo robo).


1612891239523.png
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.015
4.933
113
Nuku`Alofa
Gnoj od rtv pisuna...

predvidevam, da je tole:


Razumevanje teme je očitno daleč preveč zahtevno za pisuna...
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.015
4.933
113
Nuku`Alofa
tudi jaz nisem kemik ampak da letalo leti na mešanico co2, vode, kerozina in alternativnih virov je pa na nivoju tretjega razreda šole s prilagojenim programom. Očitno je vpisati "synthetic fuel" v google že preveč zahtevno...
 

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
tudi jaz nisem kemik ampak ... vpisati "synthetic fuel" v google že preveč zahtevno...
... pred pol stoletja Gugla nismo imeli, smo pa imeli učbenik "Kemija za OŠ" ali neki tacga" ... pa sem kot nadebudni "mešalec sestavin" za trdo raketno gorivo izstrelil projektil v luft, pa je explodiral po 10 metrih :bonk: ... jest pa se hitro hrabro skril, ker je bila klicana Ljudska Milica, češ, da je nekomu razneslo "plinsko bombo" (BIG Bang!)... in po kar nekaj desetletjih je nekdo dobil idejo, da bi napravil igrano-dokumentarni propagandni film "Houston, imamo problem..." v sponzorstvu RTV med ostalim. Predvajali so ga-ponovitev pred par dnevi na 2.prg.RTV ... Oskar za glavno vlogo : Joseph Broz :nazdravje: ... da bi mi dali samoiniciativno subvencijo (položnica RTV manjša) za praktično izvedbo raketnega modelarstva v preteklosti ("protitočna" obramba™ by IJJ), pa nič. :zavijazocmi: ... bo že bolje :evil:
------------------------------------
" ... " Houston, We Have A Problem" ! ..." :jezen:
 

Vadim

Guru
2. jul 2020
3.950
5.138
113
Predvčerajšnjim se Janša zagovori, da pri nas ni tako slabo zaradi Covida.

Danes tale članek:

V članku, ki smo ga pripravili skupaj z ekipo Sledilnika, smo za primerjavo vzeli samo države Evropske unije, ki približno enako natančno in ažurno sporočajo podatke (zaradi majhnega števila prebivalstva so izvzeti Luksemburg, Malta in Ciper)

Litva ima še manj prebivalcev od nas, potem smo pa že mi na vrsti. Hospitalizirani - v prvem valu so bile afere o listah za odstrel. V drugem valu se je hospitaliziralo tudi asimptomatične upokojence iz DSOjev. Umrljivost - starejše prebivalstvo in velika stopnja pridruženih bolezni.

Priznam, da sem spal med statistiko, ampak ta članek deluje po principu "jaz malicam ribo, ti malicaš zelenjavno juho. V povprečju malicamo ribjo juho".
 

erikson

Guru
25. avg 2007
21.408
5.388
113
Presenetljiva razsodba:


Novinarka je kršila 19. člen kodeksa, ki novinarja obvezuje, da je posebno obziren pri objavi fotografij in posnetkov, zbiranju informacij in poročanju o otrocih in mladoletnikih. Izpostavljanje imen mladoletnikov ni bilo tako bistveno za javni interes, da bi upravičilo s tem storjeno škodo mladoletnikoma, ki sta bila v
zgodbo vpletena le po »zaslugi« svoje mame. Novinarka je sicer predložila dokaze, ki kažejo, da je skrbno tehtala, do kolikšne mere naj izpostavi mladoletna sinova nekdanje ministrice. Njena odločitev, da sinov glasovno v prispevku poimensko ne omenja, je etična in skladna z določbami kodeksa, ki ščitijo otroke in
mladoletnike. NČR je pozornost namenilo tudi dejstvu, da je izpostavitev imen sinov na spornem dokumentu (računu) okrepila kredibilnost zgodbe. Po mnenju razsodišča pa to vseeno ne more biti argument za poseganje v zasebnost. Pretehtalo je tudi argument, da je ministrica svoja sinova poimensko
izpostavila sama na družbenih omrežjih, zato naj bi novinarka lažje dopustila objavo njunih imen. Razsodišče meni drugače: Otroci in mladoletniki zahtevajo posebno, enako obzirnost, tudi ko gre za otroke javnih osebnosti (to določa tudi 13. člen Smernic za poročanje o otrocih). To, da starši sami javno neodgovorno, zaradi svojih interesov izpostavijo zasebnost svojih otrok, novinarja ne odvezuje od njegove odgovornosti, da je pri poročanju o otrocih vselej posebno obziren.



Odziv Eugenije Carl:

 

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.012
113
Kočevska
Razsodba je taka, ker je članek napisala ena od "presstitutk". Če bi ga kdo drug, bi bilo vse v redu.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.613
14.306
113
Novinarsko častno razsodišče je torej pod vplivom JJ-a? Zanimivo, si ne bi mislil.