Kaj boš rešil z ukinitvijo naročnine? Mimogrede, sam sem tudi za ukinitev.SDS je dala celo pobudo o ukinitvi naročnine.
Plačevanje naročnine so, na primer, ukinile Belgija, Nizozemska, Bolgarija, Ciper, Malta, Islandija in Madžarska, od tega modela se poslavljata tudi Norveška in Finska.
Tko, da ja blebetaš u prazno....
Če je tak komunajzer ki zagovarja ukinitev tega sem takoj komunajzer....
a boš razumel zdaj?
Če nič drugega 150 € na letni ravni.Kaj boš rešil z ukinitvijo naročnine? Mimogrede, sam sem tudi za ukinitev.
Seveda ne, delajo marsikaj. Kaj želiš s tem povedati?Pa kaj vi res mislite, da RTV dela samo informativne oddaje?
Lahko dela karkoli, če ni gledanosti.Pa kaj vi res mislite, da RTV dela samo informativne oddaje?
Naštej mi jih par, da vidim.Kup zelo naprednih držav je ta nonsense že ukinilo, med njimi tudi države kateri se komunajzerji radi sklicujejo.
Aha, sem pravilno predvideval. Ja, res je in to se mi ne zdi zanemarljivo čeprav menim (lahko da napačno), da je nivo teh oddaj v zadnjih letih izjemno padel. Morda bi se lahko to ohranilo z rešitvijo, da se takole obvezno financira zgolj ta del v smislu, če take oddaje zasedajo npr. 30% celotnega časa se potem plača 30% trenutnega prispevka pa je to to, za ostalo pa naj se znajdejo tako kot se vsi ostali. Ne pa da zdaj berem o predloge še dodatnega povišanja tega RTV davka.Da z ukinitvijo naročnine gre qrac marsikatera mladinska, dokumentarna, kulturna itd. oddaja.
Napisal sem jih že, mal preber ne bom ponavljal.Naštej mi jih par, da vidim.
To ne pomeni, da RTV-ja ne rabimo.
Boleha pa popolnoma za istimi simptomi kot JU oz. celotni državni aparat.
A za STA plačuješ naročnino?Če nič drugega 150 € na letni ravni.
A mogoče nisi vedel tega?
A za STA plačuješ naročnino?
da te popravim ker se motiš:Popravite me če se motim:
- "rdeči" Kadunc ni več generalni direktor RTV;
- novi gd je povšeči trenutni vladi in predlaga dvig "obvezne" naročnine;
- trenutna vlada ima večino v DZ in lahko izpolni predvolilne obljube ter ukine "obvezno" naročnino.
3. NE - naročnino lahko ukine DZ, vlada pa ima 50% in ne večine.Direktorjeva stališča so naletela na različne odzive svetnikov. Jože Poglajen je izrazil začudenje, da je Grah Whatmough v povezavi s predlogom po zvišanju RTV-prispevka že vnaprej obupal.
Kulturne, dokumentarne oddaje?! Lol tega nihce vec ne gleda.