prej vam bo jasno, da je cela država ujetnik javnega sektorja, lažje vam bo.
Mene bolj zanima, kako dolgo še lahko nategujemo elastiko, preden se bo utrgala? Smo slovenci kolikor vidim, dokaj potrpežljiv narod.
Ma saj kaj pa je to? Enoletna plača enega nadpovprečnega Janeza.Opraviči mi plačo 27.000€ bruto.
tako je, en zdravnik je pač 12x več vreden kot nadpovprečni janez.. tukaj smo.Ma saj kaj pa je to? Enoletna plača enega nadpovprečnega Janeza.
Konkretno: doktorca je svoje v javnem zdravstvu oddelala - sedaj gre na samoplačniško privat ambulanto - nič ne bo dobivala od ZZZS ali države! Ali bi bilo bolje da gre v tujino?po 35 letu bi moral zdravnik vračat državi za vso izobraževanje....
geldam tam na FB neka zdravnica tina, ratala baje popularna zdaj pa gre v privat, pač k tistim z denarjem, kar je sicer vseeno bolje kot pa tele javno koriščenje vsega pa potem služenje v privat sektorju.
Pozabil si še omenit, da smo to dohtorco še xy let dodatno izobraževali na davkoplačevalske stroške. Zdaj, pa bo ta ista dohtarca polna znanja na naš račun še probala malo zasebnoNi problema naj gre, samo prej naj vrne denar za izobraževanje.Konkretno: doktorca je svoje v javnem zdravstvu oddelala - sedaj gre na samoplačniško privat ambulanto - nič ne bo dobivala od ZZZS ali države! Ali bi bilo bolje da gre v tujino?
no, sej bo davke plačevala, kolk bo pač kreativna... je pa res, da je naenkrat na voljo samo tistim ki imajo solde.... tu je se pač lomi javno/zasebnoPozabil si še omenit, da smo to dohtorco še xy let dodatno izobraževali na davkoplačevalske stroške. Zdaj, pa bo ta ista dohtarca polna znanja na naš račun še probala malo zasebnoNi problema naj gre, samo prej naj vrne denar za izobraževanje.
Več zasluži, bolj vrne za svoje izobraževanje.Pozabil si še omenit, da smo to dohtorco še xy let dodatno izobraževali na davkoplačevalske stroške. Zdaj, pa bo ta ista dohtarca polna znanja na naš račun še probala malo zasebnoNi problema naj gre, samo prej naj vrne denar za izobraževanje.
Eugenija ne odneha. Simonovič noče dati PDF-ja z diplomsko nalogo.
Opraviči mi plačo 27.000€ bruto.
Temu sem se tudi jaz včeraj smejal. Ženska je res zabita ko štirna.PDF pred 40 leti
Temu sem se tudi jaz včeraj smejal. Ženska je res zabita ko štirna.