Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113
Kako prijazno od generalnega, da vsakega delavca osebno pozdravi ob vzpostavitvi poslovnega odnosa. Tudi če je brezdomec, ki ni dobil drugega domovanja.

dobrodosel doma marcel.png

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113
Še štirje niso več doma.

Z novim letom v oddaji Dobro jutro ni več voditeljev Boštjana Romiha, Mojce Mavec, Katje Tratnik in Danice Lovenjak.
Moja Mavec ni ostala le brez voditeljskega mesta v oddaji Dobro jutro, pač pa tudi brez oddaje Ratatujci, ki je bila na sporedu le nekaj mesecev. Mojca je septembra združila moči s priznanim gostincem in sommelierem Valterjem Kramerjem, s katerim sta vodila novo kulinarično oddajo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.238
2.517
113
Pa tolko ste imeli čez Mojco za napisat.

Tile Ratatujci so bili "k'r neki".

Očitno pogodbenike režejo (mojca ni to), da bodo imeli redno zaposleni z dvoletnimi izkušnjami kaj delat.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Končno se je nekdo spomnil, da je odveč če se 50 letnica pred kamero vede kot leta 1995, ko je bila še napol simpatična 20 letna afnica.

Nič se niso sedaj spravili, ravno obratno, tolikokrat se zamenja politika, da vsak pride enkrat na vrsto. Recimo določena dela (npr. tolmačenje v znakovni jezik) so bila izvedena večinoma preko s.p., potem so zaposlili človeka, ki odmaha večino tolmačenj za pol minimalca. Še dvakrat se zamenja vodstvo da pade nekomu na pamet da bi za drugo polovico ta človek lahko še pomival po tleh.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi