Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
1706183775781.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Vsakič ko se oglasim se grupno skozlate. Še več, kapija moti tudi če sem predolgo tiho. Kot stare babe, samo slabše.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113

»Neznanci so mi iz pisarniške, delovne mize na RTV, v času moje odsotnosti, ukradli arhivsko dokumentacijo in prenosne pomnilniške naprave,« piše Areh. Dodaja, da se je to zgodilo po tem, ko so mu brez opozorila in čez noč odvzeli delo, sledila pa je še prepoved dostopa do službenih prostorov in dostopa do osebnih stvari: »Kriminalisti so obiskali RTV in sprožili postopek preiskave.«

»Ukradeno arhivsko gradivo zajema tudi moje zasebne korespondence in zapisnike sestankov iz časa zadnjih 14 let, ko sem opravljal funkcije urednika dnevno informativnega programa TV Slovenija, urednika Odmevov in v. d. direktorja TV Slovenija.« Po njegovem mnenju so »gradivo odtujili tisti, ki se želijo znebiti dokazov o cenzuri, korupciji, političnih kupčijah in o nezakonitem ravnanju. Moram jih razočarati. Obstajajo kopije.«

• Haha
Reactions: jonny77

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Točno to, vidiš, končno se strinjava. Tukaj je veljavno samo eno mnenje. Enoumje so včasih temu rekli.
drži. ti in tebi podobna golazen ste ga uspešno spet uvedli na rtvju. čestitke.

ampak glavno da ni watdafuck, no pa saj so vsi isti bi nekateri rekli. sam zanimivo kako se sedaj ne oglašaš nad vsemi krivicami.
samo za danes si imel 2 temi o katerih bi pod prejšnjim vodstvom nabijal tedne in tedne.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
To je sicer težko oceniti. Verjetno - kot zunanji sodelavec - sam krije tudi stroške potovanj, prenočevanj in dnevnic. To pa lahko na kakšnem Japonskem (olimpijske igre) v nekaj tednih kar nanese.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.547
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
verjetno izstavi račun - plačilo pa se vidi v Erarju. Ne dobi na roko :)
Povprečni je pa to cca 2,700 € na mesec (to je bruto, iz katerega je bolj ugoden neto, kot če bi bil zaposlen, vseeno pa iz tega je plačeval tudi prispevek za penzijo)

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
V Sloveniji smo postali taki strokovnjaki, da zgolj na podlagi govora ugotovimo, ali je nekdo vinjen ali ne. Ne vem zakaj policija še uporablja alkoteste? Ne bi bilo lažje prebrati enega citata iz knjige?:bonk:
Kako pa misliš, da policija doloci, boš opravil alkotest ali pa ne? Po registrski stevilki?