Saj zdaj je nazaj.Vse to je povedal že pred izidom zadnje knjige in še preden je šel z RTV.
Saj zdaj je nazaj.Vse to je povedal že pred izidom zadnje knjige in še preden je šel z RTV.
Nič in. Če bi bil sposoben bi se obdržal,tako pa bo zopet zažiral folk ki ima komaj za kruh
Tilna zmoti neka pasica, da pa je hiša ugrabljena pa ne.
Oprosti, tvojo verzijo resnice sem žal zamudil. V moji je sam dal odpoved in to v službi v kateri bi bil lahko parkiran do penzije in še čez brez da bi s qrcem mignil (beri: ne da bi ljudje iz tvojega sveta slišali zanj). Ampak se bojim da nimaš te sreče.Nič in. Če bi bil sposoben bi se obdržal,tako pa bo zopet zažiral folk ki ima komaj za kruh
eeee novinar Janez je šel na malco pa je namesto njega vskočil vzdževalec Suljo...pač tiskarski škrat bi se reklo
Oprosti, tvojo verzijo resnice sem žal zamudil. V moji je sam dal odpoved in to v službi v kateri bi bil lahko parkiran do penzije in še čez brez da bi s qrcem mignil (beri: ne da bi ljudje iz tvojega sveta slišali zanj). Ampak se bojim da nimaš te sreče.
RTV leglo pijančkov.Miha Šalehar o bitki z alkoholom: Trikrat na teden sem bil totalno nažgan
"Starejšemu sinu sem prodajal vrednote, ki so bile pri meni totalno zlagane. Težil sem mu, naj ne kadi džojntov, sam pa sem bil trikrat na teden totalno nažgan. Žal je ponavljal moje napake, navlekel se je mojih vzorcev. Zanj sem nehal piti prepozno, za ta malo pa mogoče še dovolj zgodaj," je o...siol.net
Že lep čas ne obratuje. Poznavalec pa tak.RTV leglo pijančkov.
Bangladeš NI izgovor!
Miha NI ZAPOSLEN na RTV!
Dela na dveh projektih (Toplovod in en blog al nekaj takega) na podlagi podjemne pogodbe kot s.p. - prekarc torej.
Ni pa slabo biti prekarc na RTVju: