Ti si odvetnik igija ali njegov dvojnik?Da si ne boš česa izpahnil med salto. Rtv ni mercedes, na rtv direktor kljuka če so kartice za vhod in izhod pravilno poštempljane. In javno razčiščuje ko niso.
Ti si odvetnik igija ali njegov dvojnik?Da si ne boš česa izpahnil med salto. Rtv ni mercedes, na rtv direktor kljuka če so kartice za vhod in izhod pravilno poštempljane. In javno razčiščuje ko niso.
Ne vem, kaj je tebi tale naredil, ker vedno ko je priložnost, streseš taki gnev nanj, da se človek prime za glavo.Najbrž sem kaj fasal od tvojega kozlanja na prejšnji strani, ko sem kritiziral wadfuka.
Marcel pravi, da nimaš prav.Ne gre... Slovenska zakonodaja. MORA biti zaposlen. Poptv ima/je imel(?) ljudi na pogodbah, pa so jih po prstih...
Ni čisto tako. Če se ne stempla in ni ostalih vidikov delovnega razmerja ter prometa ne ustvari samo z RTV potem pogodba ni problem.Ne gre... Slovenska zakonodaja. MORA biti zaposlen. Poptv ima/je imel(?) ljudi na pogodbah, pa so jih po prstih...
Ni čisto tako. Če se ne stempla in ni ostalih vidikov delovnega razmerja ter prometa ne ustvari samo z RTV potem pogodba ni problem.
Marcel pravi, da nimaš prav.
(Po podatkih krožečih v medijih (nimam dostopa do pogodb), je Marcel vedno vodil Studi City kot pogodbeni sodelavec - zagotovo pa zadnja leta - ko so prekinili sodelovanje z njim, so bili vsi detalji o pravnem statusu objavljeni (in komentirani z obeh straneh).
Marcel dela se vsaj za mladino... Novinarji hitro to "zdrobijo" da ni samo 1 delodajalec. Kakšen asistent kamermana pa težko...Hja, ampak so... En delodajalec, njegovi prostori, njegova oprema.... So elementi ta pravi ali ne.
Odlocit se bo treba, eno ali drugo, ne pa ko nam paše (zajebavat) eno, drugače pa drugo
Vem vse o familiji, zdravstvenem kartonu, karies šestica zgoraj levo, številka gat, koliko wc papirja je porabil na rtv, kolikokrat si je popravil čupo na intervjuju z gabrovo,...pol qrca se mi pa ne sanja o tem kaj dela poklicno. Čeprav zahteva ca. 2 sekundi guglovanja. Ah ja.Čakaj malo, resno....s kom (ali čim) drugim pa bi dotični še lahko ustvaril promet??