Ker opozarjam na norost ljudi, jim privoščim smrt? Svašta tu slišiš. Ti si obiskoval slovensko šolo oz. kako ti je kaj šlo pri slovenščini? Ker razumevanje ti ravno ne gre.
Pa ne, da si enkrat razumel, kar sem napisal. Kar ne verjamem.Ojej, si v redu?
Njega pa na miru pusti, on je naš!O Bergantu pa nič!
Retardek zna omenit koprivo vsak mesec a po skoraj enem letu mu se ni uspelo izustit kaksne o kajmanu ocalarju.Njega pa na miru pusti, on je naš!
Še kaj lepega napiši, skoraj si mi že simpatičen. Samo še kakšen whatabout okrasek, dva ali tri več pa bo....tolk retardiran da ne vidi nič narobe v tem da dopoldne vodiš politično prireditev, zvečer se pa za 5min štempljaš, skupaj v pol leta ti pa en mesec manjka ampak ker je naš ga branimo za vsako ceno.
driska ki jo pišeš ti je očitno udarila v glavo.
btw - 1+1 oz tja do 10 ne gre? saj so zdaj delali od 1.7 do 9.
ali pa morda hočeš povedat da ker so vam všeč da lahk pa delajo le priprave + tour na leto in naj se v to ostali na vtikamo?
either case, tist možgan se ti je scvrl v totalno drisko.
Šampon si z ust obriši in vdihni. Ker vem s kakšno lahkoto boš vse moje koprive naštel in preštel raje otresaj še malo z lef.tardom, tudi whataboutthewhataboutthefuckaboutthefuckizmi ti gredo bolje. U bistvu je to vse kar ti gre. Revček, tako ogrožen in napaden ko mu kdo kaj čez politkomisarja in wtfucka sikne.Retardek zna omenit koprivo vsak mesec a po skoraj enem letu mu se ni uspelo izustit kaksne o kajmanu ocalarju.
Pac, nas je.
Uh, kaksna jeza je toŠampon si z ust obriši in vdihni. Ker vem s kakšno lahkoto boš vse moje koprive naštel in preštel raje otresaj še malo z lef.tardom, tudi whataboutthewhataboutthefuckaboutthefuckizmi ti gredo bolje. U bistvu je to vse kar ti gre. Revček, tako ogrožen in napaden ko mu kdo kaj čez politkomisarja in wtfucka sikne.
Že tretjič se trudiš pa ti dlje od whataboutizma ne gre. Saj ne bi bilo problema, če ne bi bilo to ravno tisto kar večno očitaš meni. Da sem komunajzar si pa tudi že povedal. Skratka, zeh. In v isti sapi ko meni očitate jezo pozabljate kdo je bil tisti ki je na koga skočil.Sedaj pa se hitro napisi kako se vsi drugi penijo pa driskajo samo ti si izvzet oz "lahko ker tud drugi".