Izredni profesor je lahko tudi dejansko strojevodja - pač predava o vožnji vlakov.Strojevodja? Vem, da jih ne maraš, samo pretiravat pa vseeno ni treba. Model je izredni profesor na strojnem faksu.
to je pod jelovim nivojem...če bi bil vsaj tajnica na FDVju bi bla druga pesemStrojevodja? Vem, da jih ne maraš, samo pretiravat pa vseeno ni treba. Model je izredni profesor na strojnem faksu.
Kmetič, upokojeni strojevodja. Brez duhovičenja. Ko je bil imenovan trenutni generalni, gregorčiča še ni bilo.Strojevodja? Vem, da jih ne maraš, samo pretiravat pa vseeno ni treba. Model je izredni profesor na strojnem faksu.
Ja, NIKOGARŠNJI HLAPCIJa saj vidis sedaj gonjo proti tistemu dohtarju in vse povezave do 10 kolena.
Kdor na prvo zogo vrjame karkoli napisejo "neodvisni" je butl ali strokovno left.ard.
a mi loh en razloži, kaj je narobe s tem? mislim gonjo prot dohtarju k med šihtom u UKC dela še mau privat.Ja saj vidis sedaj gonjo proti tistemu dohtarju in vse povezave do 10 kolena.
Ma ne sekiraj se. Ob fruli je svet lepši.a mi loh en razloži, kaj je narobe s tem? mislim gonjo prot dohtarju k med šihtom u UKC dela še mau privat.
sej je o tem govora?
sem gor zrasu k ćoban pa ne štekam nč
u, tis tud ćoban?Ma ne sekiraj se. Ob fruli je svet lepši.
Potem pa pravimo, da je rtv od desnih ugrabljenNo, saj vemo kdo je odgovorni na MMC.