po sliki sodeč bi bila za dva do tri kroge.Plaskan je tasuha.
Sedaj se vsaj lahko leve in desni. Če bo taglavn vršil take napade na komuniste se lahko zgodi, da se bomo lahko samo istosučni med sabo. K sreči je sedaj odrinjen v ozadje. tudi opažam zelo malo njegovih tako na TV kot na Alterju. 123 je takorekoč izgubil službo sla oz. prenašalca iz Twitterja. Nima več kaj kopirat.Verjetno je urednik bolj na desno, novinarka pa malo bolj na levo?
Res ja, kaj boste vi zdaj sploh počeli?Sedaj se vsaj lahko leve in desni. Če bo taglavn vršil take napade na komuniste se lahko zgodi, da se bomo lahko samo istosučni med sabo. K sreči je sedaj odrinjen v ozadje. tudi opažam zelo malo njegovih tako na TV kot na Alterju. 123 je takorekoč izgubil službo sla oz. prenašalca iz Twitterja. Nima več kaj kopirat.
Spet mi nekaj polagaš besede v usta. Kolikor sem razumel, ja nekdo pizdil, ker tisto levo spodaj ni bila glavna novica.mislim da je on želel povedat, da ko bodo "naši", nebo niti levo spodaj
sem razumel kot kompliment pluralnosti, dokler še je.
Ne preseneča. Najbrž je isto pri zdravstvenih prispevkih.
takle mamo, da mu je zagovornik pokazal sredinca
Kako ga ni sram, da je kot prišlek prišel v Slovenijo, ki mu je dala kruh in dom, on pa hoče uničiti našo kulturno dediščino.takle mamo, da mu je zagovornik pokazal sredinca