Svinjsko si napisal. Ampak lagal pa nisi.Pivčevo so mesec dni prebijali na križ, zaradi dva deci refoška, šnito pršuta pa ene nočitve.
O tej zblojenih umetnikih pa od začetka tišina, dokler niso drugi MSM malo več pisali o tem. Pa temo že hladijo ker zavržena dejanja niso na pravi politični opciji.
Pol pa govorijo o neki profesionalnosti. Saj se večini na RTV niti sanja ne kaj je to.
Zarad mena lahk dajo tud ključavnico na RTV
Pa še referendum bi odpadel. Bi kar zaplesal...
Svinjsko si napisal. Ampak lagal pa nisi.
Žal večina ljudi, kot pravim, že od pamtiveka vlečejo z vlado, ki je v večini leva, če je desna, pa se zadržujejo. In se niti tega ne zavedajo, ker se jim to zdi normalnom, oz. je to nek standard.kaj pa je blo svinjskega?
rtv je fubar, to sem že večkrat napisal... samo za dol zapret
pa ne samo zarad teh rdečih družbeno političnih delavcev, ki se zdej ven mečejo... to je vse v kurcu... kdo to sploh gleda?
kaj pa je blo svinjskega?
rtv je fubar, to sem že večkrat napisal... samo za dol zapret
pa ne samo zarad teh rdečih družbeno političnih delavcev, ki se zdej ven mečejo... to je vse v kurcu... kdo to sploh gleda?
svinjsko je to, da namesto čustev levičarjev upoštevaš dejstva.
Samo v prvem stavku 6x.Svinjsko si napisal. Ampak lagal pa nisi.
Kako boš ven prišel?Samo v prvem stavku 6x.
Sicer pa kar nadaljujte, tako se lepo strinjate, si čestitate in ploskate da ste že kičasti. Samo še na konja si nataknete eden drugega in odkrevsate v sončni zahod. Rtv vam pa jaz tačas še od znotraj zaklenem da bo ziher.
Vse lepo in prav, ampak dokler ne ločiš poročila od komentarja, pojdi raje čevlje sodit kot pravi (K)kopitar.Samo v prvem stavku 6x.
Sicer pa kar nadaljujte, tako se lepo strinjate, si čestitate in ploskate da ste že kičasti. Samo še na konja si nataknete eden drugega in odkrevsate v sončni zahod. Rtv vam pa jaz tačas še od znotraj zaklenem da bo ziher.
Vidiš da gre, tako lepo si me v kot poslal, da je še naci lajkal. Ko pušeljc ste.Vse lepo in prav, ampak dokler ne ločiš poročila od komentarja, pojdi raje čevlje sodit kot pravi (K)kopitar.