Fixed.Zdaj ko so skrajšali Dnevnik, Tednik, in vse ostale tradicionalne informativne oddaje, bo končno Panorama zaživela v vsem svojemsjajudreku.
Namesto da bi bil vesel, da končno plačuješ tisto kar ste tako dolgo mrcvarili, da ste zmrcvarili po svoji meri. Po meri intelektuanalne elite. Levičarska greznica je zunaj pred vrati, generalni whatthefuck, možina, pirkovič, rebernikova in novinarska smetana s siola, planeta in nore24 pa delajo program.Sem takoj za. Že večkrat sem napisal, da naj se zakodirajo in naj plačuje tisti, ki ima rad levičarsko novinarsko sranje. Meni tega ni treba gledati. In zato ne želim tega plačevati. Dandanes so časi, ko si sam najdeš informacije, ki te zanimajo. Ko bodo poročali nevtralno mi ni težko plačat tudi 20 eur. Dokler je RTVSLO levičarska greznica pa prostovoljno ne želim plačat niti centa. Za vse skupaj od radia do vseh programov na radiu. Ve skupaj enostavno ni več prebavljivo.
kvaliteta mogoče res pade, ne veliko a je dejstvo.Namesto da bi bil vesel, da končno plačuješ tisto kar ste tako dolgo mrcvarili, da ste zmrcvarili po svoji meri. Po meri intelektuanalne elite. Levičarska greznica je zunaj pred vrati, generalni whatthefuck, možina, pirkovič, rebernikova in novinarska smetana s siola, planeta in nore24 pa delajo program.
Nekateri podpirajo take pisune. Take bi morali vržti na cesto, saj če so tako sposobni bodo že preživeli.
zato ker so naši, to je edino.Mene samo zanima, zakaj nekateri opravičujejo ta naš RTV servis in število zaposlenih proti številu drugih držav? Imajo druge države torej toliko slabši program, reportaže, serije itd. ?
Tole se pa bere kot utopija.KSZ (trenutno):
- koga od vas moti, da bi RTV Slovenija bila nadstrankarska in "objektivna" zadeva?
OK, pa brez plačila naročnine, naj to da vlada v "kamorkoli"...
Verjetno res, ampak...Tole se pa bere kot utopija.
Srb Baretić je bil seveda prisoten.
umetniška inštalacija a?
sam razje*at tole bando.
je kdo našel sliko tistega plačančka ki ima vedno kapo z rdečo zvezdo gor pa brke?
baje tudi muki prišel nekaj povedat, ma kdo to?