kzs
Zanimivo da se po RTV pljuva samo v luči leve usmerjenosti medija.
Jaz sem odprl originalen post, ker so žačeli na naslovnico limat "joškate babe" in poneumljati ljudi (brez politične konotacije).
In me dejansko zmotijo razne (apolitične) neumnosti.
Recimo ta današnja.
Ameriški državni sekretar Mike Pompeo bo prihodnji teden odpotoval na turnejo v Evropo, v sklopu katere bo obiskal tudi Slovenijo.
www.rtvslo.si
Tudi uradno: Mike Pompeo prihodnji teden v Sloveniji
V ospredju Pompeove turneje tehnologija 5G
Ameriški državni sekretar Mike Pompeo bo prihodnji teden odpotoval na turnejo v Evropo, v sklopu katere bo obiskal tudi Slovenijo.
Mike Pompeo ni noben državni sekretar, amapk je kar lepo zunanji minister (in ja, poznam dovolj angleščino, da vem od kje je ta neumnost prihaja in vem dovolj o politični ureditvi USA in Slo in o slovenskem jeziku, da lahko tem brez pomisleka rečem neumnost).
Štejem pa v plus, da imajo na RtvSlo novinarje, ki celo malo znajo in je v naslednjem članku Pompeo naveden kot zunanji minister.
Zunanji minister ZDA Mike Pompeo bo 13. avgusta obiskal Slovenijo, s slovenskim zunanjim ministrom Anžetom Logarjem pa bosta podpisala skupno izjavo obeh držav o varnosti omrežij 5G.
www.rtvslo.si
Zunanji minister ZDA Mike Pompeo bo 13. avgusta obiskal Slovenijo, s slovenskim zunanjim ministrom Anžetom Logarjem pa bosta podpisala skupno izjavo obeh držav o varnosti omrežij 5G.
Bo kdo rekel da kompliciram na malenkostih, ampak tudi na takih stvareh se gradi profesionalizem (ne pa da je vse v redu, samo da si na liniji).