Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Kaj hočeš povedat? Da če ti je nekaj bolj všec vseeno ne sodeluješ pri drugem?
Stvari so se zgodile. Je ze mimo. Lahko lepis gife kake hočes zgodovine spremenil ne boš pa če ti jajo nevem kaj obljublja.
Pa če mu je bla intima ali ne intimna opcija je eden izmed zaslužnih, da smo odšli v miru.

Trditev, da sem bil proti odcepitvi Slovenije od Jugoslavije in proti slovenski osamosvojitvi, naslanjajo na nekaj citatov iz zadnjih let življenja nekdanje države, ne da bi poznali, ali sploh hoteli poznati okoliščine za moje takratne izjave … Zavrnili smo pogoje za odcepitev, ki so nam jih ponujali in postavljali v Beogradu, kot tudi pogovore o odcepitvi. Od koga pa naj bi se odcepili, od Jugoslavije, ki je brez nas ni bilo več? Nasproti temu smo postavili predlog za spremenjene medsebojne odnose in zahtevo po razdružitvi. Tako kot je z združitvijo Jugoslavija nastala, je z razdružitvijo tudi prenehala obstajati. Takšnemu našemu stališču je pozneje pritrdila tudi mirovna konferenca v Bruslju, sklepi tako imenovane Banditerjeve arbitražne komisije, ki je ugotovila, da je Jugoslavija po naši in Hrvaški osamosvojitvi prenehala obstajati. Države, nastale na njenih tleh, pa so postale njene enakopravne naslednice. To je bistvo mojega nasprotovanja odcepitvi, še zdaj sem prepričan, da smo se odločili prav, odcepitve ni bilo. Po poti razdružitve je Slovenija kot samostojna država postala enakopraven dedič nekdanje skupne države in ugleden ter spoštovan dejavnik mednarodnega življenja …

Janševa medijska mašinerija pa pač po svoje...

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
  • Všeč mi je
Reactions: BuDi

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
kzs
Zanimivo da se po RTV pljuva samo v luči leve usmerjenosti medija.
S tem da je na RTV koliko političnih vsebin?
Kot da ostala prodkucija in vsebine ne obstajajo.
Tukaj mislim da jim noben medij v Sloveniji ne seže do kolen:
- Dokumetarci (lastna produkcija + zakupljeni), otroško/mladinski program, kulturno umetniški program, kvalitetni izbor filmov (in risank), intervjuji, oddaje za zamejce, kmete, verski porgram, ......, SLO 3 bi zaradi mene lahko ukinili
- radijski programi z neko vsebino + regionalni radii
Če pogledam samo konkurenco:
Nova24: ne poznajo drugega kot knof za pljuvanje po vsem in vsakem. Niti nimam želodca tega gledat, ker so na nivoju vaškega šanka (tudi če imajo sicer mogoče kaj pametnega za povedat).
POPTV: neskončen bazen fuknjenih nadaljevank in reality show zmazkov, vmes jim uspe še tist 24ur infpormativni program (recimo), zraven lahko pripnem še Radio 1 (ki je več kot očitno povezan s POPom)
Kanla A: isti k kot POP
Planet: isto kot zgoraj
Še kdo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
Kaj hočeš povedat? Da če ti je nekaj bolj všec vseeno ne sodeluješ pri drugem?
Stvari so se zgodile. Je ze mimo. Lahko lepis gife kake hočes zgodovine spremenil ne boš pa če ti jajo nevem kaj obljublja.
Pa če mu je bla intima ali ne intimna opcija je eden izmed zaslužnih, da smo odšli v miru.

Tisti post je bila šala svoje sorte, ki je letela na določene izjave v preteklosti glede Kučana. Zato tudi tisti gif kot odziv na tvoj post, ker pač nisi razumel na kaj je letelo moje pisanje in ne zato, ker bi želel spreminjati zgodovino.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
kzs
Zanimivo da se po RTV pljuva samo v luči leve usmerjenosti medija.
S tem da je na RTV koliko političnih vsebin?
Kot da ostala prodkucija in vsebine ne obstajajo.
Tukaj mislim da jim noben medij v Sloveniji ne seže do kolen:
- Dokumetarci (lastna produkcija + zakupljeni), otroško/mladinski program, kulturno umetniški program, kvalitetni izbor filmov (in risank), intervjuji, oddaje za zamejce, kmete, verski porgram, ......, SLO 3 bi zaradi mene lahko ukinili
- radijski programi z neko vsebino + regionalni radii
Če pogledam samo konkurenco:
Nova24: ne poznajo drugega kot knof za pljuvanje po vsem in vsakem. Niti nimam želodca tega gledat, ker so na nivoju vaškega šanka (tudi če imajo sicer mogoče kaj pametnega za povedat).
POPTV: neskončen bazen fuknjenih nadaljevank in reality show zmazkov, vmes jim uspe še tist 24ur infpormativni program (recimo), zraven lahko pripnem še Radio 1 (ki je več kot očitno povezan s POPom)
Kanla A: isti k kot POP
Planet: isto kot zgoraj
Še kdo?
Ja, RTV ima poleg dnevno "informativnega" progrrama še marsikaj, tudi orkester.
Pa založbo kaset :valjamse: in plošč -kaj ti delajo??? Koliko jih je, koliko gre za plače?
RTV bi v vsakem primeru bilo nujno potrebno racionalizirati na vseh področjih, dnevno informativni program pa narediti vsaj približno objektiven.
.
POP + A kanal dobivata - zrihtou Cerar/Peršak - naročnino 5 €/mesec "izsiljeno" (program je v vseh osnovnih paketih) od kabelskih operaterjev.
40% toliko kot dobi RTV za totalno s.ranje od programa:nigladek: -seveda zato dobro vedo katero politično opcojo morajo podpirati in to pač toliko stane.
Btw. tujim programom kabelski operaterji plačujejo med 0,20 € on 0,50 € na naročnika na mesec.
.
Nova24 - za tolk dnarja, je tolk muske. Se pa strinjam, da tudi kadar imajo dobre teme/vsebine je sama izvedba kdaj res amaterska.
=biga nimajo še kilometrine, predvsem pa nimajo obilnega rednega pritoka €€€ - kot npr. POP in A kanal.
Btw. a na Novi24 (ne gledam TV) sploh oglašujejo (v manjšem obsegu, itak) tudi kakšne državne firme?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Nova24 - za tolk dnarja, je tolk muske. Se pa strinjam, da tudi kadar imajo dobre teme/vsebine je sama izvedba kdaj res amaterska.
=biga nimajo še kilometrine, predvsem pa nimajo obilnega rednega pritoka €€€ - kot npr. POP in A kanal.
Btw. a na Novi24 (ne gledam TV) sploh oglašujejo (v manjšem obsegu, itak) tudi kakšne državne firme?
Veš da je vsebina "kdaj res amaterska", ampak ne gledaš? :oops1:
Kar se tiče splošne (ne)efektivnosti državnih firm (tudi RTV-ja) pa: so praktično popolna kopija (ne)delovanja države kot celote.
Definitivno bi bilo treba marsikaj popucat v tem celem bazenu, pa se na končnem izdelku ne bi nič poznalo, vsaj ne na slabše.
Kaj dela "Založba kaset in plošč"? Pogledaš tukaj https://zkpprodaja.si21.com/ in ugoroviš da ni založba kaset in plošč. :zavijazocmi:
Kakj od RTV programa je totalno sranje? Ne sprašujem te, kaj se tebi zdi, ampak za objektivno oceno.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: johan_blond

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Kaj dela ZKP? Mogoče bi bilo za začetek doma za vprašat:

Pozabila je dodat, da med drugim v prostem času (24/7) pod zastavo SDS agitira za ukinitev nebodijihtreba kot je ZKP.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Nazadnje se je taka gonja napram nacionalnemu mediju dogajala vemo vsi v katerih časih, čez 5 let bo najbolje ukinit kar vse, da ja ne bo kdo poročal kaj čez posvečene, se mi zdi, da bi se trenutno vladajoča garnitura zelo dobro razumela z Honeckerjem. Čeprav je bil PV zelo kratek čas član zveze komunistov, se je prekleto veliko naučil od njih

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
meni je pa predvsem zanimivo, kako eni zagovarjate to bagro, čez katero bi pljuvali v 99,9 % primerih, če je le nebi naganjala neprava opcija :D

če je kdaj kdo delal z njimi prav dobro ve kaki kalibri so to večinoma, pa se ne gre za politično usmerjenost ampak preprosto nesposobnost.

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in 8888

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Pri nas trenutno ni prave opcije sploh v ponudbi, tako da so vse nekako neprave, mi je pa všeč to, da ste nekateri zadovoljni z trenutno slovensko politiko, saj nekateri tudi spremljajo amaterske lige nogometa, vsakomur svoje, nihče ne zagovarja delovanje rtvja, vsi vemo da zavod potrebuje konkretno reorganizacijo.
Vsak, ki ima IQ dovolj visok, da je naredil osnovno šolo ve, da trenutni pristop ni pravi in resno spominja na čase rdeče zvezde

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
nihče ne zagovarja delovanje rtvja, vsi vemo da zavod potrebuje konkretno reorganizacijo.

Ti dam prav v vsem razen v temu delu, tule pa pomoje malo kiksaš. Bi bilo pa čudovito v kolikor bi bilo temu res tako saj bi bila potem rešitev oz. ta reorganizacija lahko izvedljiva.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Veš da je vsebina "kdaj res amaterska", ampak ne gledaš? :oops1:
Kar se tiče splošne (ne)efektivnosti državnih firm (tudi RTV-ja) pa: so praktično popolna kopija (ne)delovanja države kot celote.
Definitivno bi bilo treba marsikaj popucat v tem celem bazenu, pa se na končnem izdelku ne bi nič poznalo, vsaj ne na slabše.
Kaj dela "Založba kaset in plošč"? Pogledaš tukaj https://zkpprodaja.si21.com/ in ugoroviš da ni založba kaset in plošč. :zavijazocmi:
Kakj od RTV programa je totalno sranje? Ne sprašujem te, kaj se tebi zdi, ampak za objektivno oceno.
Napisal sem, da je IZVEDBA kdaj res amaterska - kar sem npr. videl iz tukaj objavljenih YT videov.
Tudi, če ni založba "kaset in plošč" - koliko je zaposlenih, prihodki vs. stroški?
RTV ne gledam.
Bo šlo?

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Napisal sem, da je IZVEDBA kdaj res amaterska - kar sem npr. videl iz tukaj objavljenih YT videov.
Tudi, če ni založba "kaset in plošč" - koliko je zaposlenih, prihodki vs. stroški?
RTV ne gledam.
Bo šlo?
V kateri razviti evropski državi politična stranka potrebuje lastno medijsko hišo? Resno sprašujem, če morda kdo ve ali obstaja v EU še kakšna politična stranka z svojo TV?

• Všeč mi je
Reactions: Dualis

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
Dvomim da bo ukinitev rtv prispevka ali pa zmanjšanje le tega, pripomoglo k boljšemu rtvju.

Ma ni to to, treba je reorganizirat sestavo RTVja, to je tisto pravo. Potem bi bil prispevek morda celo upravičen. Meni je prispevek sprejemljiv v kolikor gre za dejansko koristen in nepristranski oz. res objektiven državni medij ampak pri RTVju temu žal ni tako.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Ma ni to to, treba je reorganizirat sestavo RTVja, to je tisto pravo. Potem bi bil prispevek morda celo upravičen. Meni je prispevek sprejemljiv v kolikor gre za dejansko koristen in nepristranski oz. res objektiven državni medij ampak pri RTVju temu žal ni tako.
Očitno je to težje, kot ukinit prispevek, ali pa tiči zajec v kakšnem drugem grmu

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.769
15.823
113
IMHO je to konkretno težje, kot ukinit prispevek kar pa tudi ni mačji kašelj. In prvi konkretni poizkus optimizacije oz. reorganizacije (ki se običajno začne na vrhu da potem lažje urejaš navzdol) bi bil instant označen za politično motivirano dejanje diktature oziroma v kolikor se ne motim se je to v bistvu že zgodilo.. saj je Janša nekaj poizkušal menjavati ljudi okoli vrha kajne? Potem pa pade ljudem mrak na oči že samo zato, ker je Janša zadaj kar pa priznam, da iz vidika nepristranske optimizacije res izpade nerodno.

• Haha
Reactions: Romzi