Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.321
6.135
113
Marcelove dogodivščine po nobenem resnem novinarskem kriteriju niso najbolj pomembna novica danes. Morda novica za časopis Kričač (interno glasilo RTV Slovenija).

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.522
3.894
113
Ljubljana
hmpg.net
"Javno dejstvo je, da ne smem več pokrivati javnih financ, kar sem počela v informativnem programu TV Slovenija devetnajst let, odkar sem v oddaji Utrip opozorila na način, kako je bil ministrov popravek predstavljen nenapovedano v mojem javljanju v živo o povsem drugi temi," leta 2006 Petrovčičeva o Bajuku
"Ker prek medija, kjer je zaposlena, ne sme več spraševati finančnega ministra, ga zato javno sprašuje, zakaj se je odločil za tak način nenapovedanega popravka v javljanju v živo, kdo mu je to svetoval in kdo mu je to odobril."

"Temu se reče uravnoteženje! Dolgo je bil StudioCity kvalitetna oddaja, edino prav je, da bo zdaj še malo popolna šlamastika"

jello

Guru
22. sep 2008
10.137
3.880
113
Tukaj se strinjam, da eksluziva za jamranje gre večnemu jamraču, enemu in edinemu, tistemu, ki je z naskokom največkrat pušnil na volitvah.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.990
10.742
113
kod Džej-Zija
Ne jamrajte, iščite rešitve. Kaj ni to vaša mantra? Tukaj pa jokcanje o manku medijske svobode. A Golob bi desne medije kar ukinil. Pustimo kvaliteto medijev, ker tisti rating svobode medijev eksplicitno poudarja, da ne meri kvalitete novinarskega dela, ampak samo novinarsko okolje. Zdaj imate, vse vzvode oblasti v rokah, monolit v parlamentu, delate lahko praktično, kar hočete. A še vedno poslušamo jamranje. Res zabavno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.990
10.742
113
kod Džej-Zija
A da jokamo? A ko pozoveš leve jokice, da nehajte jamrat glede nekakšnega primanjkljaja medijske svobode, čeprav je 90 % medijev vaših, je to jokanje?

BTW, nihče na desni ne protestira proti novi vladi in jo poziva k odstopu. Za razliko od dobro organiziranih levih jokic.

jello

Guru
22. sep 2008
10.137
3.880
113
Kje je medijska svoboda danes smo videli včeraj na lestvici (ki je itak komunajzarska, saj so na prvih treh mestih komunajzarske skandinavske države), počasi in zagotovo capljamo za madžarsko, vse globlje v greznico.
Prvič, naglavni greh je grimsov zakon, ki predpisuje uravnoteževanje novinarskega dela s trobili (ki so po definicji negacija novinarstva sama po sebi, sicer ne bi bila trobila), drugič, grimsov zakon imamo koliko let? in tretjič, katere točno vzvode oblasti imajo v rokah? Bicikliste?

• Všeč mi je
Reactions: bizi

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
A da jokamo? A ko pozoveš leve jokice, da nehajte jamrat glede nekakšnega primanjkljaja medijske svobode, čeprav je 90 % medijev vaših, je to jokanje?

BTW, nihče na desni ne protestira proti novi vladi in jo poziva k odstopu. Za razliko od dobro organiziranih levih jokic.
Ja seveda. Ne govorim samo o medijski svobodi. Polno jokanja o Golobu na forumu…

btw kako jo naj pozivajo k odstopu, če je še ni?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.990
10.742
113
kod Džej-Zija
Kje je medijska svoboda danes smo videli včeraj na lestvici (ki je itak komunajzarska, saj so na prvih treh mestih komunajzarske skandinavske države), počasi in zagotovo capljamo za madžarsko, vse globlje v greznico.
Prvič, naglavni greh je grimsov zakon, ki predpisuje uravnoteževanje novinarskega dela s trobili (ki so po definicji negacija novinarstva sama po sebi, sicer ne bi bila trobila), drugič, grimsov zakon imamo koliko let? in tretjič, katere točno vzvode oblasti imajo v rokah? Bicikliste?
Spet jokcanje o medijski svobodi. To mi deli. Vse to na podlagi ENEGA vprašalnika, ki ga je izpolnil EN "novinar", famozni Blaž Zgaga. Bo pa zanimivo, ko bomo drugo leto na lestvici totalno poskočili, ker bo druga vlada in bo dotični gospodič vprašalnik takrat izpolnil drugače. :valjamse: